Stellar Blade Yazarları Ana Karakter ve Onun Arkadaşları Hakkında Yeni Bilgileri Paylaştı

Stellar Blade Yazarları Ana Karakter ve Onun Arkadaşları Hakkında Yeni Bilgileri Paylaştı

Güney Koreli Shift Up stüdyosu, geleceğe dönük aksiyon-RPG’si hakkında yeni detayları paylaşmayı sürdürüyor. PlayStation Store’un resmi oyun sayfasında, ana karakteri Eve ve yolculuğundaki yardımcılarını – Adam, Tachi ve Lily’i tanıtan kısa bilgiler yer aldı.

EVE

Dış dünya Kolonisi’nde doğan ve insanlığın sığınağı bulduğu Eve, Dünya’ya iner ve felakete uğrar. Gezegeni naytitibalardan geri alma operasyonuna başlayan 7. Hava Filosu aniden bir saldırıya uğrar ve birim yıkılır.

Hayatta kalan Csion sakinleri onu “Melek” olarak adlandırırken, Eve tehlikeli bölgeyi keşfeder ve her adımda yeni sürprizlerle karşılaşır. Yolculuk boyunca, bir düşman güçle savaşmakla kalmayıp, çok daha büyük bir şeyin içine çekildiği giderek daha açık hale gelir… Tüm değerleri ve inançları yakında sorgulanacak.

Tachi
Tachi

7. Hava Filosu’nun cesur lideri Tachi, taktik zekası ve savaşma-yoğunluğu becerileriyle tanınan nişanlı bir askerdir. Dünyada naytibalarla savaşmak için liderlik etme görevi ona çok uygun görünüyor. Ancak bir şeyler ters gider. Hava filosu, doğal gezegenlerinin havasını solumaya bile fırsat bulamadan, dehşet verici bir naytiba saldırısına uğrar.

Lily
Lily

5. Hava Filosu’ndan bir mühendis olan Lily, önceki bir keşif misyonunda Dünya’ya gönderilir, ancak gezegenin yüzeyine iniş sırasında birliğiyle bağlantıyı keser. Hayatta kalır ve EVE’den bir sinyal alana kadar saklanır. Sadık ve becerikli bir uzman olarak, naytitibaları yok etmeye yardımcı olmak için EVE’nin ekipmanını görev sırasında geliştirmek için becerilerini kullanmayı taahhüt eder.

Adam
Adam

Ayrı topraklarda dolaşan bir koleksiyoncu olan Adam, günlerini Csion kentinin ve sakinlerinin hayatta kalması için gerekli kaynakları toplayarak geçirir. Şehrin ötesinde, yalnız başına çalışır ve talihsizlik arkadaşlarıyla nadiren iletişim kurar, Örnek olarak, Adam’ın hiper hücreleri yeniden inşa etmesi ve Csion’un unutulmaktan kurtarılmasında Adam’a bağımlı olan yaşlı Orkalo ile nadir temaslar hariç. 7. Hava Filosu’nun Dünya’ya başarısız bir varışı sırasında Adam, Eve’nin hayatını kurtarır. Bir araya gelir ve hiper hücreleri bulmaya, Csion sakinlerine yardım etmeye ve tabii ki naytitibalarla savaşmaya yardım etmek için çaba sarfederler.

Stellar Blade 26 Nisan’da PS5 için piyasaya sürülecek.