Dragon Ball FighterZ Yeni DLC Karakterini Tanıtıyor

Dragon Ball FighterZ Yeni DLC Karakterini Tanıtıyor

Dragon Ball FighterZ Cooler

Dragon Ball FighterZ Cooler

Bandai Namco, Dragon Ball FighterZ‘e gelen bir sonraki DLC karakterleri hakkında daha fazla bilgi verdi. EVO 2018’deki DBFZ Grand Finals’ı takiben, yayıncı yeni bir fragman paylaştı ve bu da hayranlara oyunun en son duyurulan iki dövüşçüsü olan temel Goku ve Vegeta’ya yeni bir bakış açısı kazandırdı ve tamamen yeni bir şey ortaya çıkardı: Cooler.

İzlediğiniz fragman, Dragon Ball Z‘den Saiyan istilası hikayesi yayınının yeniden canlandırılmasıyla başlıyor ve Goku gelmeden önce Napa’ya ve Vegeta’ya düşen Z Fighters‘ı gösteriyor ve iki Saiyans’ın karşısına çıkıyor. Video, daha sonra oyunun bir sonraki DLC dövüşçüsünü tanıtmak için harekete geçiyor, Cooler; Frieza’nın abisi ve Cooler’s Revenge filminin ana rakibi.

Bu, Cooler’ı Broly’nin ardından Dragon Ball FighterZ kadrosuna katılacak ikinci kötü adam yapar. Fragmandaki kısa çekimlere dayanarak, Cooler kardeşi Frieza’ya benzerlikler taşıyor gibi gözüküyor, ancak son halini almasına rağmen daha fiziksel olarak etkileyici bir karakter yaratıyor.

Temel Goku ve temel Vegeta, 8 Ağustos’tan itibaren Dragon Ball FighterZ’de indirilecek. Oyunun sezon geçişini satın alanlar, iki karakteri ek bir ücret ödemeden alırken, diğer herkes bunları ayrı olarak satın alabilir.

Dragon Ball FighterZ PS4, Xbox One ve PC için şimdi mevcuttur. Oyun ayrıca 28 Eylül’de Nintendo Switch’e geliyor. Öncesinde, Switch sahipleri ücretsiz bir Dragon Ball FighterZ açık beta’ya katılabilecektir. Switch versiyonunu ön sipariş verenler, Super Butoden adlı nadir Super Famicom Dragon Ball Z oyununun dijital bir kopyasını da alacaktır.