Dragon Ball FighterZ Yeni DLC Karakterlerini Açıkladı

Dragon Ball FighterZ Yeni DLC Karakterlerini Açıkladı

Dragon Ball FighterZ Yeni DLC Karakterleri

Dragon Ball FighterZ Yeni DLC Karakterleri

Bandai Namco, Dragon Ball FighterZ’ye gelecek olan iki DLC karakterini açıkladı. Her zamanki gibi, haberler, Goku ve Vegeta’nın temel formlarının oyunun sürekli genişleyen listesinin en yeni eklentileri olacağını açıklayan V-Jump dergisinin son sayısında (Gematsu aracılığıyla) geldi.

Hem Goku hem de Vegeta’nın modelleri Dragon Ball Z‘deki Saiyan Saga’da sergiledikleri görünümlere dayanıyor. Goku orijinal antrenmanlarını yapıyor, Vegeta ise ikonik Saiyan zırhını (beline sarılı kuyruğu ile tamamlanmış) takıyor.

V-Jump’a göre, esas Goku, bir dizi ardışık saldırıyı serbest bırakmasına izin verecek Süper Ruh Bombasını ve Kaioken tekniğini kullanabilecektir. Eğer Goku’nun takım arkadaşları yenilirse, ikincisi de iktidarda yükselecek. Bu arada Vegeta, Galick Gun saldırısını kullanabilir.

Bandai Namco, fiyatlandırma ayrıntılarını veya yeni savaşçıların piyasaya çıkma tarihlerini açıklamamıştır. Ancak önceki DLC karakterleri,  $5 / £4 / $7.55 AU fiyatından satın alınabilir. Oyuna ayrıca, piyasaya çıktığında sekiz DLC karakterine erişim sağlayan $35 US / £22 / $40.95 AU sezonluk geçişinin bir parçası olarak dahil edilirler. Esas Goku ve Vegeta, bugüne kadar açıklanmış olan beşinci ve altıncı DLC savaşçılarıdır. İki tanesi daha beklenmektedir.

Dragon Ball FighterZ PS4, Xbox One ve PC için mevcuttur. Oyun ayrıca 28 Eylül’de Nintendo Switch için de piyasaya sürülecek. Switch versiyonunu ön sipariş edenler, bonus olarak nadir Dragon Ball Z oyunu Super Butoden’in dijital bir Japon kopyasını alacaktır.