Dragon’s Dogma 2 Artık Steam’de Satışları Patlattı

Dragon’s Dogma 2 Artık Steam’de Satışları Patlattı

Dragon’s Dogma 2 22 Mart 2024 tarihinde piyasaya çıkacak, ancak Capcom şu anda satışlarda ilk başarılarından bahsedebilir. Şu anda Dragon’s Dogma 2, Steam’deki gelir sıralamasında dördüncü sıradadır (Steam Deck gibi donanımı dikkate almadan üçüncü sıradadır). Bu, oyunun dijital ön siparişlere yüksek ilginin bir sonucudur. Bu satın alma işlemi karşılığında oyun içinde kullanılabilecek ek bir silah seti alıyoruz.

Helldivers 2 hala Steam’de çok iyi satıyor, oyun Steam’de en yüksek geliri getiriyor ve popülerlik açısından Counter-Strike 2’yi bile geride bırakıyor. Aynı zamanda Palworld oyununun işleri daha kötü gidiyor. Ocak 2024’ün kitle hiti şu anda Steam’deki gelir sıralamasında 21. sırada. Geçtiğimiz hafta sonu içinde oyunu Steam’de aynı anda 171.000 kişi oynadı. Bu, Ocak ayındaki sonuçlarla karşılaştırıldığında büyük bir düşüş, Palworld’de 2.1 milyon kişiye kadar oynayan bir zamanda.

Fakat Diablo 4’ün rakibi olan Last Epoch, Steam’de çok iyi performans gösteriyor: İki hafta önce Steam’de aynı anda 264 bin kişi oynuyordu. Oyun, pazardaki en büyük hitlerle rekabet ederek gelir sıralamasında ilk onda kalmaya devam ediyor.

Steam’deki en yüksek gelire sahip projelerin mevcut sıralaması:

Spoiler