Dragon’s Dogma 2 Çıkışından Önce, Kadın Karakterleri Soyarak Modifikasyon Yapıldı

Dragon’s Dogma 2 Çıkışından Önce, Kadın Karakterleri Soyarak Modifikasyon Yapıldı

Beklenen Dragon’s Dogma devam oyununun çıkışına sadece bir hafta kaldı ve bu oyunun yapımı tam 12 yılı aştı. Oyunun piyasaya sürülmesini beklerken oyuncuların sıkıcı bekleme süresini daha ilginç hale getirmek için, Capcom’un geliştiricileri ayrı bir karakter editörü yayınladılar. Bu editörde şimdiden kendi karakterinizi ve yoldaşlarınızı oluşturabilirsiniz. Normal kullanıcılar kahramanların görünümleriyle deneyler yaparken ve tanınmış karakterleri yeniden yaratmaya çalışırken, gerçek hayranlar Dragon’s Dogma 2 için tam modifikasyonlar oluşturmaya başladılar.

Ücretsiz olarak yayınlanan Dragon’s Dogma 2 karakter editörü, modifikasyonlar oluşturmak için gereken tüm bilgileri içeriyor. Resident Evil serisinin en ünlü mod yöneticisi olan Fluffy Mod Manager’ın yazarı, oyun ile çalışması için programı başarıyla uyarlama işlemi tamamladı. Oyuncuların ekstra bir şey yapmasına gerek yok, yönetici oyunun çıkış versiyonu ve tüm gelecekteki güncellemelerle istikrarlı bir şekilde çalışacaktır. Fluffy Mod Manager’ı web sitemizden indirebilir ve kullanımı hakkında detaylı talimatlar bulabilirsiniz.

Mod yöneticisi ile birlikte gerçek modifikasyonlar da ortaya çıkmaya başladı. Hayranlar öncelikle çoğu oyuncunun isteklerini karşılamak için kadın karakterlerin giysilerini çıkarmaya karar verdiler. Kadın karakterlerin giysilerini çıkarmak için mod da web sitemizden ücretsiz olarak indirilebilir. Ayrıca hayranlar AMD FidelityFX Super Resolution sürüm 3.0 desteğini eklediler, ancak bu desteğin oyunun tam sürümünde henüz test edilmesi gerekmektedir. Dragon’s Dogma 2 için tüm modları “Dosyalar” bölümünde takip edebilirsiniz.