Dragon’s Dogma 2 karakter düzleştiricisi oyuncuları coşturuyor, onu en iyisi olarak adlandırıyor

Dragon’s Dogma 2 karakter düzleştiricisi oyuncuları coşturuyor, onu en iyisi olarak adlandırıyor
BG3’ten Shadowhart

Bugün, karakter düzenleyiciyi gösteren Dragon’s Dogma 2 demosu yayınlandı. İlk oyundaki gibi, Dragon’s Dogma 2’de karakter özelleştirme seçenekleri inanılmaz derecede karmaşıktır ve geliştirilmiş grafikler sayesinde hayranlar muazzam kahramanlar yaratmaktadırlar.

Oyuncular, çıkışa hazırlık olarak karakterlerindeki detayları tamamlamak için düzenleyiciden zaman kaybetmiyorlar. Neyse ki, demo sürümünde oluşturulan herhangi bir karakter, 22 Mart’ta yayınlanacak olan oyunun final versiyonuna taşınabilir, önceden hazırladığınız ana karakter de buna dahildir.

Kendi orijinal yaratımlarını veya diğer medya karakterlerini oluşturarak Dragon’s Dogma hayranları, çevrimiçi olarak çalışmalarının sonuçlarını paylaşıyor ve görünüşleri muhteşem. Karakter modelinin çeşitliliğiyle ilgili çok sayıda övgü alınıyor çünkü yüzü, vücut yapısını, uzuvları ve hatta pozisyonu ayrı ayrı özelleştirebilirsiniz.

Ve tabii ki, karakter düzenleyici, çirkin karakterler oluşturmanıza izin vermemiş olsaydı en iyi karakter düzenleyici olmazdı. Bu yüzden oyuncular, birkaç alaycı derecede çirkin karakter ve ana karakter oluşturmayı ihmal etmemişlerdir.

Eğer oyunu başlamadan denemek istiyorsanız, Dragon’s Dogma 2 demo sürümü zaten PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında mevcuttur.