Dragon’s Dogma 2’de 1000’den fazla karakter bulunuyor

Dragon’s Dogma 2’de 1000’den fazla karakter bulunuyor

Dragon’s Dogma 2 etrafında gürültü büyüyor ve Capcom Highlights etkinliğinin ilk gününde yönetmen Hideaki Itsuno, oyunun oynanış görüntüleri ve ayrıntıları paylaştı.

En ilginç noktalardan biri, canavarları şehirlere getirebilme yeteneğinizdir, böylece şehir sakinleri potansiyel olarak onlarla savaşmanıza yardımcı olabilir. Yaptığınız eylemlere bağlı olarak, onların Ruhlarıyla ilgili davranışları değişebilir. Dünyada etkileşime girebileceğiniz 1000’den fazla karakter bulunmaktadır ve bazıları size görevler verebilir.

Bunlar, canavarlar tarafından saldırıya uğrayan insanların kurtarılmasından, sessizce yaklaşıp eşyaların çalınmasına kadar çeşitli görevler olabilir. Ayrıca sahte eşyalar yapabilir ve onların gerçek gibi olup olmadığını görebilirsiniz. Itsuno ayrıca yamaların uzmanlıkları hakkında biraz daha bilgi verdi, bunlar arasında istenmeyen herhangi bir eşyayı satın almanıza izin veren bir uzmanlık da bulunmaktadır. Ayrıca oyuncuların keşfedebileceği ek bir patron olan Sfenks’in haritayı dolaşırken başka bir yerde de karşılaşabileceğini bildirdi.

Dragon’s Dogma 2, 22 Mart’ta PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek. Oyuncuların oyun içinde kullanmak üzere kendi Ruhlarını ve Baş muhafızlarını oluşturmalarına olanak tanıyan ücretsiz karakter düzenleyici ve depo mevcuttur.