Dragon’s Dogma 2’de Düşmanları Uzaya Gönderen Eğlenceli Bir Yetenek Keşfedildi

Dragon’s Dogma 2’de Düşmanları Uzaya Gönderen Eğlenceli Bir Yetenek Keşfedildi

RPG türü hayranlarının Dragon’s Dogma 2’deki kişisel maceralarını sabırsızlıkla beklediği biliniyor. Oyuncuların sınıflarla, karakterlerle deneysel deneyler yapabileceği ve açık dünyayı keşfedebileceği yeni rpg oyunu Capcom tarafından yayınlanmadan önce hala bir hafta var ama bu durum oyun severleri bazı ilginç keşifler yapmaktan alıkoymuyor. Dikkatli oyuncular, Dragon’s Dogma 2’deki oldukça ilginç bir yetenek keşfetmeyi başardılar, oyunculara birçok olağandışı fırsat sunabilecek potansiyel bir yetenek buldular.

Oyun topluluğunun dikkatini çeken bir diğer özellik ise “Büyülü Yılan Okçusu” sınıfının yan becerilerinden biri. Bu yetenek, oyuncuların seçtiği hedefe küçük bir dizi vuruş yapmalarına olanak tanır ve son vuruş düşmanı havaya fırlatır. Diğer birçok RPG’den farklı olarak, burada oyuncular, rakibi sadece yere deviren bir yetenek yerine, rakibi neredeyse uzaya gönderebilirler.

Bazı sosyal medya kullanıcılarını şaşırtan oyunun fizik modeli, bu tür saldırıları gerçekleştirmeye olanak tanır. Oyuncular şu anda, bu yeteneğin farklı şekillerde nasıl kullanılabileceğini analiz etmeye çalışıyor. Özellikle, düşmanlara bu yükseklikten düşmenin ölümcül olup olmadığı ve karaya indiklerinde diğer düşmanlara hasar verip vermediği ile ilgileniyorlar. Eğer yetenek gerçekçi bir şekilde çalışırsa, oyuncular, küçük düşmanları fırlatarak patronları öldürerek bir zorluk meydan okuması yapmayı vadeder.

Dragon’s Dogma 2 için diğer birçok modifikasyonu yaratan diğer tutkulu hayranlar hatırlatmış olalım ve zaten çıplak karakterler paylaştılar.