Dragon’s Dogma 2’de Güncellemelerle Genişleyen Bir Endgame İçerik Olacak

Dragon’s Dogma 2’de Güncellemelerle Genişleyen Bir Endgame İçerik Olacak

Bazı medya temsilcilerinin Dragon’s Dogma 2’nin erken versiyonuna detaylı bir şekilde bakma şansı oldu. Onların izlenimleri hakkında ayrı bir notta yazmıştık. Oyunun giriş kısmını sadece değerlendirme fırsatı verdikleri halde, bir gazeteci oyunun final kısmı hakkında geliştiricilere sordu. RPG yazarları açıkladığına göre, oyunun ilerleyen aşamalarında zorlu deneyimler ve end game içerik bekliyor olacak.

Maalesef, Dragon’s Dogma 2’nin end game bileşenleri hakkında geliştiriciler hala detay vermek istemiyorlar. Oyunun piyasaya sürülmesine yakın veya PC ve konsollarda çıkıştan sonra bundan daha detaylı bir şekilde bahsedeceklerini vaat ediyorlar.

Görünüşe göre oyunda ana hikaye tamamlandıktan sonra oyunculara sadece endişe verecek içerik bölümü olacak. Geliştiriciler, oyunun sonuna dair potansiyel spoilerlar nedeniyle end game’in özelliklerini açıklamak istemiyorlar. Her ne kadar, onlar oyunun sonrasında bile yapacak bir şey olacağını belirtiyorlar. Ayrıca, end game ücretsiz güncellemelerle genişleyecek, sadece bu güncellemelerin ne kadar geniş kapsamlı ve düzenli olacağı, oyuncuların kendilerinin isteklerine bağlı olacaktır.