Dragon’s Dogma 2’de sadece bir kayıt yuvası bulunmaktadır.

Dragon’s Dogma 2’de sadece bir kayıt yuvası bulunmaktadır.

Dragon’s Dogma 2’ye ilişkin yeni bir incelemede, orijinal oyunda olduğu gibi oyuncuların sadece bir kayıt yapabilecekleri bildiriliyor. Bu sadece bir oyun geçişine izin vermekle kalmayacak, aynı zamanda kayıt dosyası otomatik kayıtlar tarafından üzerine yazılacağından oyun tarzınızı değiştirmek isterseniz birkaç yedek kopya oluşturamayacaksınız.

22 Mart’taki piyasaya sürülmeden önce ışık tutan IGN Japonya’nın son incelemeten bu sonuç çıkarıldı. Maalesef Capcom, hayranların tekrar görmek istemeyeceği bir öğeyi sakladı ve bu önceki haberler kadar hoş değil.

İncelemede “oyunda sadece bir kayıt yuvası bulunuyor ve bu yuva otomatik kayıtlar ve manuel kayıtlar için kullanılıyor” deniyor. Ayrıca, oyunun “modern açık dünya standartlarına göre oldukça zor” olduğu vurgulanmaktadır.

Ancak pratikte, bir bölge veya patrona başlamaktan pişman olursanız, başka bir şey yapmak için eski bir kayda dönmek isteyemezsiniz çünkü otomatik kayıt tarafından üzerine yazılmış olabilir. Muhtemelen en kötü kısmı, yeni bir kampanyaya başlamak isteyen konsol oyuncularının birden fazla hesap oluşturmak zorunda kalması, PC oyuncularının ise eski kayıtların üzerine yazılmasını önlemek için manuel olarak yedek kopya oluşturabilmesidir.

Dragon’s Dogma 2, 22 Mart 2024’te yeni nesil PC ve konsollarda piyasaya sürülecek.