Dragon’s Dogma 2’nin Yönetmeni, Karakter Editörünün Neden Bu Kadar İyi Olduğunu Açıklıyor: “Temel için Yaklaşık 80 Yüz Tarandı”

Dragon’s Dogma 2’nin Yönetmeni, Karakter Editörünün Neden Bu Kadar İyi Olduğunu Açıklıyor: “Temel için Yaklaşık 80 Yüz Tarandı”

Dragon’s Dogma 2 karakter düzenleyicisi o kadar ayrıntılı ve kapsamlıdır çünkü geliştiriciler “nearly 80 faces for basic head variations” taranmıştır.

Game director Hideaki Itsuno böyle iddia ediyor. İlk oyuna kıyasla devam filmindeki karakter düzenleyici önemli ölçüde geliştirilmiştir, öncelikle Capcom’un desteklemek için oyun için tarama yapılan büyük sayıdaki başlar sayesinde.

Eğer bir karakter oluşturmanın sadece kozmetik özelliklerine etki ettiğini düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Yukarıda belirtilenlere ek olarak Itsuno, Dragon’s Dogma 2’deki karakterinizin nasıl oynadığını boyun ve ağırlığın etkileyeceğini bildiriyor. Dragon’s Dogma 2’de karakterinizin nasıl oynanacağına dikkat edin, önce kendinizi geniş sığır veya iki metre boyunda bir savaşçı yaparken bir düşünün.

Karakter düzenleyicimizin yeteneklerini önemli ölçüde genişlettik ve çekici bir karakter oluşturmayı kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Temel kafa varyasyonları oluşturmak için yaklaşık 80 yüz taradık. İlk oyunda olduğu gibi karakterlerin boyu ve kilosu oyunlarını etkiler.

Oyundaki karakter düzenleyicinin ne kadar etkileyici olduğu, oyuncuların paylaştığı ekran görüntülerinin sayısıyla ölçülür.

Zaten Game of Thrones, The Witcher, Elden Ring ve Baldur’s Gate 3’ten karakterler gördük. Gerçekten harika olan şey, bu karakterlerin sadece tanınabilir olmamaları – sadece harika görünmeleridir. Lae’zel, onu Faerun’dan koparıp Capcom’un devamı olan oyuna yerleştirmiş gibi görünüyor.

12 uzun yılın ardından Dragon’s Dogma 2’nin çıkışına çok az kaldı ve Cuma günü 22 Mart’ta PC, PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.