Drake Artık Bir Espor Markasının Sahibi

Drake Artık Bir Espor Markasının Sahibi

Drake Espor Markasının Sahibi Oldu

Drake Espor Markasının Sahibi Oldu

Drake‘in oyuna olan bağlılığı, zaman zaman Twitch yayınlarının ötesine geçiyor. Bir yatırım turunun bir parçası olarak, Kanadalı rapçi (eğlence sektöründe önemli olan Scooter Braun ile birlikte) şimdi 100 Thieves‘in ortak mülkiyetine sahip. Bu emekli Call of Duty oyuncusu Matt “Nadeshot” Haag tarafından kurulan ve Cleveland Cavaliers başkanı Dan Gilbert tarafından desteklenen bir “yaşam tarzı, giysi ve esports” şirketi. Drake ve Braun stratejik danışman olarak hizmet sunarken, şirket rekabetçi oyunlarını daha fazla oyunlarla genişletip, hazır giyim işini büyütüyor.

Drake, Scorpion turnesi boyunca oynadığı oyun istasyonlarında 100 Thieves ile ortaklık kurmuştu ve işleri arasında giyim işbirlikleri de var. Bu zaten varolan bir bağın, pekiştirilmiş halidir.

Yine de, bu hareket, espor endüstrisinin ne kadar büyük olduğunun bir göstergesidir. Drake gibi süperstarlar, değerli bir iş fırsatı olarak görüyorlar. Bu sadece geleneksel spor takımları ve teknoloji girişimcilerin alanı değil. Ünlülerin bir sonucu olarak popülaritesi patlayan 100 Thieves bu konuda önemli bir yere sahip olabilir mi bilemeyiz. Ama başka büyük isimler de espor’a atlarsa, bu şaşırtıcı olmazdı.