Düzinelerce en iyi Capcom Soundtrackleri Spotify’da!

Düzinelerce en iyi Capcom Soundtrackleri Spotify’da!

Önceden bu melodileri dinlemenin hiçbir yolu yoktu – yasal ya da başka bir şekilde – ancak şirket bu parçaları Spotify’da büyük bir geri dönüşle çalma listenize eklemenize olanak sağladı.

Öncelikle önemli olanı ele alalım: evet, 3. Strike müziği ve karakterin seçtiği parça, “Get It On” şarkısı orada. Listede en iyi dövüş oyunlarından birçoğunu bulacaksınız – Street Fighter II klasiklerinden, Guile’nin temasının hemen hemen isteyebileceğiniz her versiyonunun da dahil olduğu modern yorumlamalara kadar.

Film müziğinin çoğu Japonca olarak listeleniyor, bu nedenle Latin alfabesi kullananlar, belirli kayıtları bulmakta zorlanabilirler – doğrudan sanatçı sayfasına giderek albüm kapağına göre aradığınızı bulmak daha kolay olacaktır. – Gezinmeyi daha kolay hale getirmek için yeteri kadar İngilizce metin ve tanınabilir resimler var.

Capcom’un, zaman içinde ResetEra’nın belirttiğine göre, bu seçimin daha önce yapılmış olabileceği gibi, akış servisinde zaman içinde değişen miktarlarda müzik mevcuttu. Ayrıca maalesef ki, ulaşabileceğiniz içerikler bölgeye göre değişiklik göstermekte – örneğin Resident Evil ve Dino Crisis film müzikleri, şu anda yalnızca Avrupa’da mevcut.

Bu, Spotify’ın oyun müziği listelerinin dünyasına ilk bakışınız ise, hizmette daha birçok klasik parça bulabilirsiniz – iyi bir başlangıç için sadece SNK Ses Ekibi veya Sega Ses Ekibi sayfalarını kontrol edin.