“Sorunsuzlar” setinden gelen fotoğraflar, yeni bir kötü adamın ipucunu veriyor.

“Sorunsuzlar” setinden gelen fotoğraflar, yeni bir kötü adamın ipucunu veriyor.

Yeni “Daredevil: Born Again” dizisi çekimlerinden yeni fotoğraflar ortaya çıktı ve aralarında oldukça ilginç olanlar bulunuyor.

İlk olarak hayranların sevgilisi Karen Page ve Foggy Nelson kesinlikle geri döndü – onları Deborah Ann Woll ve Elden Henson oynuyor – ve arkadaşları Matt Murdock ile yan yana yürürken görülebilirler. Ayrıca burada Nelson, Murdock, Page, Attorneys at Law tabelaları var, bu yüzden üçlünün, Netflix’in Daredevil 3. sezonunun sonunda adlarını değiştirme planladıktan sonra her zamanki gibi işlerini yaptığı anlaşılıyor.

Başka bir fotoğrafta sokak sanatı, yeni bir kötü adamın çıkışına işaret ediyor gibi görünüyor. Oldukça ürkütücü bir Kingpin resmine “Muse” imzası eklenmiş, bu da “Daredevil” da adı geçen dişi kötü adamı işaret edebilir.

Çizgi romanlarda Muse, özellikle korkunç bir sanatçıdır ve eserlerini kurbanlarının kanı ve bedenlerinden oluşturur.

Bu, Muse’un ortaya çıkışını doğruluyor mu yoksa sadece bir paskalya yumurtası mı, henüz bilinmiyor, ancak Vincent D’Onofrio’nun Kingpin olarak geri döneceğini ve Jon Bernthal’in Punisher olarak söylentilere göre ortaya çıkabileceğini kesinlikle biliyoruz.

“Daredevil: Born Again” ın Disney Plus’ta ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi yok. Marvel’ın bir sonraki filmi olan “Deadpool 3” ise 26 Temmuz’da sinemalarda gösterime girecek.