Dying Light 2’nin Oyun Tasarımcısı Yakında İkinci Hikaye DLC’sinin Detaylarını Açıklayacak

Dying Light 2’nin Oyun Tasarımcısı Yakında İkinci Hikaye DLC’sinin Detaylarını Açıklayacak

Dying Light 2 zombi aksiyonunun başlatılmasının ikinci yıl dönümü kutlamaları yavaş yavaş sona eriyor. Polonyalı Techland stüdyosundan geliştiriciler, oyun için birkaç büyük içerik güncellemesi planlandığını ve ikinci hikaye ek paketi üzerinde çalıştıklarını hatırlattılar. Projenin oyun tasarımcısı Timon Smektala, genişletme hakkındaki detayları yakın zamanda paylaşma sözü verdi.

Dying Light 2’nin ana yaratıcısı, oyun için planlanan ikinci ek paket konusunu, oyundaki yıl dönümü etkinliği sırasında son verdiği röportajda ele aldı. Geliştirici ekip, şu anda yıldönümü ve planlanmış etkinliklere odaklandıklarını belirtti. Techland, oyuncuları fazla bilgi ile sıkmak istemiyor ve onları dikkatlerini dağıtmamak için genel stüdyo planı çerçevesinde tüm oyun planlarının aşamalı olarak gelmesini sağlamak istiyor.

Şu anda ekip, oyuncular için birkaç sürpriz üzerinde çalışmaya devam ediyor ve daha önce duyurulan “Kabus” modu ve baskınları tamamlamak üzereler. Smektala’nın ifadesine göre, ikinci ek paket uzun süre beklemeyecektir, sadece sabırlı olmak gerekiyor. Baskınlar ve yeni oyun modu birkaç ay içinde piyasaya sürülmeli ve hemen ardından Dying Light 2 için ikinci DLC’nin tam bir duyurusu gelebilir.