Dylan Baker, Sam Raimi’nin Spider-Man filminde Kurt Connors’ı oynayan, dördüncü filmin olmamasından hayal kırıklığına uğramış.

Dylan Baker, Sam Raimi’nin Spider-Man filminde Kurt Connors’ı oynayan, dördüncü filmin olmamasından hayal kırıklığına uğramış.

ComicBook dergisinin, yönetmen Sam Raimi‘nin Örümcek Adam üçlemesinde Kurt Connors rolünü oynayan oyuncu Dylan Baker ile gerçekleştirdiği bir röportaj yayımlandı. Oyuncu, serinin dördüncü bölümünün iptali konusundaki duygularını paylaştı.

Dördüncü filmde Kurt Connors’ın, Örümcek Adam’ın baş düşmanı olarak Kertenkele’ye dönüşmesi öngörülüyordu.

“Sam Raimi’nin „Örümcek Adam 4“ filminin yönetmeni olmayacağını söylediği zaman çok hayal kırıklığına uğradım. Bana yazdığı senaryodan ve çekimlere hazırlanmasından bahsetmeye başlamıştı, ancak istedikleri sürede bunu yapamayacaklarını söyledi. Ben sadece Kertenkele’nin dünyaya çıkmasına izin verirdim, ancak maalesef bunun gerçekleşmediğini görmek beni öldürüyor. Bu rolü çokça oynardım. Neyse ki Rhys Ifans harika bir performans sergiledi – çok başarılıydı, ama kendi kendime yapamadığımı üzgünüm.” – Dylan Baker dedi

Son yıllarda Sam Raimi, hala serinin dördüncü filmini çekmek istediğini defalarca açıkladı. Ancak büyük olasılıkla, yönetmen Kertenkele’nin baş düşman olduğu senaryosuna geri dönmeyecek. Muhtemelen film çekilirse, Örümcek Adam’ın karşısında başka bir kötü karakter olacak.