E3 2017 Life is Strange: Before The Storm Duyuruldu!

E3 2017 Life is Strange: Before The Storm Duyuruldu!

Evet, geçtiğimiz aylarda Life is Strange’nin devam oyunu sızdırılmıştı. Neredeyse hepimiz bir ”Life is Strange 2” beklerken dün Microsoft’un yaptığı sunumda yepyeni bir Life is Strange oyunu duyuruldu.

Öncesinde duyurulan oyun Dontnod Entertainment tarafından aktif olarak geliştirildiğini belirtelim. Bunun yanı sıra duyurulan yeni Life is Strange ile devam oyunu birbirinden farklı oyunlar olduklarını da belirtelim.

E3 2017 gerçekten oldukça verimli ve heyecanlı geçiyor. Microsoft’un 00.00’da yaptığı sunumda Life is Strange: Before The Strom duyuruldu. Oyun sadece 3 bölümden oluşacak. Evet, Microsoft bizi oldukça şaşırtmaya devam ediyor. Neyse, ben daha fazla lafı uzatmadan sizleri oyunun duyuru videosuyla baş başa bırakayım.

Oyunun resmi olarak hangi platformlara çıkacağı hakkında bilgimiz yok. Fakat tahminlerimize göre oyun Xbox One, Xbox One X ve PC platformları için çıkacak. Neden diye soracak olursanız, oyun Microsoft’un sunumunda duyurulduğu için oyunun bu platformlara çıkacağını düşünüyoruz. Oyunla ilgili resmi bilgileri de sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

:: Yeni Life is Strange oyununu nasıl buldunuz?