E3 2017: Mario + Rabbids: Kingdom Battle Duyuruldu!

E3 2017: Mario + Rabbids: Kingdom Battle Duyuruldu!

Ubisoft Mario / Rabbids Crossover oyununu Mario + Rabbids: Kingdom Battle olarak az önce E3 2017 etkinliğinde duyurdu. Az önce başlayan Ubisoft E3 2017 sunumunu aşağıdan canlı olarak izleybilirsiniz.

Ubisoft, 2014 yılında Mario’nun yaratıcısı Shigeru Miyamoto ile bir araya geldi ve kendisine Mario’yu içeren yeni bir Rabbids oyunu için bir prototip gösterdi. Miyamoto görünüşe göre onu sevdi ve Ubisoft geliştirme ekibi büyüdü ve tam bir oyun yaptı.

Kingdom Battle, Mantar Krallığı’nda ayarlanır. Rabbidler, yani tavaşanlar zamana göre kendi çabaları planlandığı gibi gitmedikten sonra kaza geçirerek buruşmuşlar. 

Oyun açısından, iki ana evre vardır, ana evre savaştır. Ubisoft, oyunun çekirdeğini oluşturuyor ve taktik oyunların hayranlarını memnun edecek kadar derinliğe sahip olduğunu söylüyor. Diğer aşama bulmaca çözme ve daha fazlasını içeren bir keşif.

Ubisoft’un E3 sunumunda bugün Kingdom Battle için ilk videpo gösterildi. Onu burada mümkün olan en kısa sürede ekleyeceğiz.

Klasik Nintendo oyunları GoldenEye ve Banjo-Kazooie’nin müziğini yapan Grant Kirkhope, Kingdom Battle için müzik bestelediğini de belirtelim.

Kingdom Battle, Nintendo Switch için 29 Ağustos’ta piyasaya sürülecek.