EA, FIFA 22in FIFA 21de Sunulan FUT Önizleme Paketlerini Sürdüreceğini Onayladı

EA, FIFA 22in FIFA 21de Sunulan FUT Önizleme Paketlerini Sürdüreceğini Onayladı

EA, FIFA 22 Ultimate Team'de önceki oyunlarda olduğu gibi satın alınabilir bir ganimet kutusu tarzı sistem kullanmaya devam edeceğini ve FIFA 21'de sunulan FUT Önizleme Paketlerini en son sürüme getireceğini doğruladı. 

Haber, EA tarafından, FIFA Ultimate Team Ürün Müdürü Jamey Cane'in, oyuncuların lansman sırasında FIFA Ultimate Team'den neler bekleyebileceklerini kapsayan son  Sahadan Notlar gönderisinde açıklandı. Cane, FIFA 21'e girişlerinin ardından taraftarlardan gelen olumlu karşılamanın ardından, Önizleme Paketlerinin FIFA 22'de platformlarında kullanıma sunulacağını söyledi. 

Önizleme Paketleri, Ultimate Team oyuncularının FUT Jetonlarını veya FIFA Puanlarını satın almadan önce bir pakette hangi rastgele öğelerin olduğunu görmelerini sağlar.  Esasen, ne için ödeme yaptığınızı görürsünüz. Bir paketin ön izlemesi yapıldıktan sonra, bir oyuncu içerikten memnun kalırsa ve satın almaya devam etmeye karar verirse, onun yerine aynı türde yeni bir Önizleme Paketi görünecektir. 

Önizleme Paketlerinin piyasaya sürülmesinden önce, bir paket satın almanız ve oyun döngüsünün o noktasında değer getirisi sağlayacak veya kullanılabilir kartlar içerdiğini ummanız gerekiyor. Önizleme olmayan paketler hala mevcut olduğundan, gerçek eski ganimet kutusu deneyimine katılmanın hala mümkün olduğunu belirtmekte fayda var, sadece artık alternatifinin olduğunu söyleyebiliriz. 

Lansman sırasında, premium altın ve premium gümüş paketlerin, önizleme olmayan muadilleriyle birlikte 24 saatlik bir yenileme zamanlayıcısında önizleme için mevcut olacağı doğrulandı.

EA'nın bu yaklaşımı FIFA 21'de test ettikten sonra ileriye taşıması o kadar da şaşırtıcı değil. FIFA'nın Ultimate Team'i EA için son derece kazançlı ve paketlerin içindekileri önizleme yeteneği eklerken bir sarsıntı oldu ve EA'nın göstermesi için bir yol sağladı. Bir şekilde sisteme yapılan eleştirileri duymuş olabilirler, tam olarak engellemediler.  

Aslında, EA CEO'su Andrew Wilson'ın bir kazanç çağrısında Önizleme Paketlerinin “topluluk tarafından çok iyi karşılandığını” açıklaması sadece geçen ay oldu . Wilson'a göre, EA “etkileşimde bir artış gördü ve harcama yapanların daha yüksek bir dönüşüm oranı gördük. Sezon sonuna doğru düşüyor diyebilirim. Dolayısıyla bu verilerin bir kısmı bu bağlamda alınmalıdır. Ancak ekip, oyuncularımız için bir araya getirdiğimiz teklifler ve programlar içinde ve çevresinde yenilik yapmaya devam etmeye kararlı ve bu işi zaman içinde büyütmeye devam edebileceğimize inanıyor.” ifadelerini kullandı.

FIFA 22, 1 Ekim 2021'de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Stadia ve PC için çıkacak. Sahadan Notlar gönderisinde daha da açıklandığı üzere, EA Play üyeleri “22 Eylül'den itibaren 10 saatlik deneme ile FUT 22 yolculuğuna başlayabilecekler”, Ultimate Edition ön siparişi verenler ise 27 Eylül'den itibaren tam oyuna erişebilecekler.