EA, Haziran ayında gelecek yeni Battlefield 1 haritasını açıkladı

EA, Haziran ayında gelecek yeni Battlefield 1 haritasını açıkladı

Electronic Arts, Haziran ayında Battlefield 1 Premium Pass sahiplerine gelen yeni haritaya Nivelle Nights denildiğini açıkladı. Şimdiye kadar sadece dolunay ışığında yıkanmış bir siperin tasvir edildiği bir görüntü var, yani bununla kısa açıklamanın arasında bağlantı kurarsak, bu olayların gece gerçekleşeceği anlaşılıyor.

“Karanlık, Malmaison ve Soupir çevresindeki çamurlu savaş alanlarının üzerine düştüğü için, Fransız ve Alman orduları, tekrar birliklerini çatışmalı alanda desteklemeye hazırlanıyor” diyor. “Ay, ışık fenerleri ve topçu ışıkları gece gökyüzünü aydınlatıyor ve geniş siperler ağını açığa çıkarıyor. Düşmanınızın seç ve tutun, her santimetrekarşı mücadele edeceğiz Strateji ve ekip çalışması, ikisinin de olmayışı hiçbir şey elde edemeyeceğinin habercisi…

Tarih kitaplarına göre: Nivelle Saldırısı, 1917 ilkbaharında gerçekleşen muazzam Birleşik Krallık-Fransız arasındaki bir savaş. Saldırılar başlangıçta başarılı iken, bir bütün olarak operasyon beklendiği gibi kararlı değildi ve şaşırtıcı kayıplar alındı Çünkü saldırı zemini, Fransız Ordusu saflarında, isyanlara yol açtı. Aslında, Nivelle Saldırıları ve ortaya çıkan isyanlar daha önce Ubisoft’un mükemmel Yiğit Kalpler haritasında çok farklı bir şekilde tasvir edilmişti. EA geçen hafta, Battlefield 1’in mevsimlik değil, aylık güncellemeleri almaya başlayacağını ilan etti. Mayıs güncellemesi oyunu “daha dengeli ve adil” yapacak “yaşam kalitesi” geliştirmelerine adamış olacak. Geçiş iznine sahip olmayan Battlefield 1 oyuncuları için Nivelle Nights haritası için sağlam bir yayınlanma tarihi ve fiyatlandırma duyurulacak.