EA, Steam’de bir dizi klasik oyun olan The Saboteur, Sim City 3000, Dungeon Keeper 2, Command & Conquer’ı piyasaya sürdü.

EA, Steam’de bir dizi klasik oyun olan The Saboteur, Sim City 3000, Dungeon Keeper 2, Command & Conquer’ı piyasaya sürdü.

Bugün yayıncı EA, Steam’de bulunmayan bazı klasik oyunları nihayet ekledi. Neden böyle olduğu belirsiz ve bu gelecekte bir duyurunun habercisi mi, bilinmiyor, ancak EA veya Valve tarafından bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadan gerçekleşti.

Özellikle oyunlar şunlardır: The Saboteur, Populous, Populous: The Beginning, Populous II: Trials of the Olympian Gods, Dungeon Keeper 2, Sim City 3000 ve ayrıca Command & Conquer ve The Covert Operations. Burada son oyunun adının Command & Conquer ve The Covert Operations olduğunu belirtmek ilginç.

Buradaki ilginç nokta, The Saboteur’un PS3 ve Xbox 360 konsolları için satın alınamamasıdır. Bu arada, PC’de Origin’de mevcuttur.

Beklendiği gibi, hiçbir listede şu anda Steam Deck’ten bahsedilmiyor. Bu nedenle, tüm oyunların kısmen veya tamamen Steam Deck’te oynanamaz olduğunu rahatlıkla varsayabiliriz ve EA’nın Valve konsolunda oyunların işlevselliğini sağlamak için herhangi bir kaynak sağlamayacağını düşünürsek, bu durumun değişeceğini beklemek temellendirilmemiş olur.