Güvenilir bir içeriden alınan bilgilere göre, yaklaşan State of Play etkinliğinde gizemli shooter oyunu Concord’un oynanışı gösterilecek.

Güvenilir bir içeriden alınan bilgilere göre, yaklaşan State of Play etkinliğinde gizemli shooter oyunu Concord’un oynanışı gösterilecek.

Firewalk Studios, gizemli oyunları Concord’un ilk oynanışını yakında yapılacak State of Play etkinliğinde gösterecek. En azından güvenilir bilgi kaynağı billbil-kun böyle iddia ediyor.

Geçen yıl mayıs ayında tanıtıcı fragmanı ile duyurulan Concord, hakkında henüz neredeyse hiçbir şey bilinmeyen bir çok oyunculu bir nişancı oyunu. Bu nedenle State of Play sırasında yapılacak sunumun nihayet bu proje hakkında bilgi vereceği olasıdır.

Billbil-kun’un ifadelerine göre, Concord’un geliştiricileri sadece oyunun oynanışını göstermekle kalmayacak, aynı zamanda bazı karakterler hakkında ilk ayrıntıları da sağlayacaklar, en azından bazıları hakkında.

Zamanlamaya gelince, yeni fragmanın debutu bu haftada bekleniyor, bu da onun State of Play’e girebilecek olasılığının oldukça gerçekçi olduğu anlamına geliyor.

Bilgi kaynağı, Concord’un resmi olarak ne zaman tanıtılacağı hakkında konuşmakla kalmadı, aynı zamanda oyun ve atmosferi hakkında bazı ayrıntıları da açıkladı: Firewalk Studio’nun oyunu “Galaksinin Koruyucuları”ndan büyük ölçüde ilham almış olacak.

Yaratıcıların Eidos Montreal’in yakın zamandaki Marvel’ın Guardians of the Galaxy oyununda ilham bulup bulmadığını sadece tahmin etmek kalıyor, belki benzer bir formülü çok oyunculu bir deneyim bağlamında yeniden düşünmüş olabilirler.