eFootball PES 2021 Güncellemesinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

eFootball PES 2021 Güncellemesinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan PES'in yapımcısı Konami, oyuncuları oldukça heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Konami PES serisi ile ilgili önemli kararlar almıştı. Bugün ise eFootball PES 2021'in bir tanıtım videosu yayınlandı. Konami geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, bu yıl içerisinde yeni bir PES oyununu piyasaya sürmeyeceklerini belirtmişti. Konami'nin böyle önemli ve şaşırtan bir karar almasının arkasında ise şirketin gelecek sene içerisinde çıkartmayı planladığı yeni bir PES oyunu yatıyor.

Şirket bu sene yeni bir oyun çıkartmak yerine eFootball PES 2020 için yeni bir güncelleme yayınlayacak ve eFootball PES 2021 olacak. eFootball PES 2021, PES 2020 tabanına sahip olacak ve bazı küçük yenilikler alacak. Ayrıca fragmanda da gördüğünüz üzere eFootball PES 2020'de futbol tarihinde yaşanmış önemli anlarda yer alacak.

Konami tarafından yayınlanan eFootball PES 2021 tanıtım fragmanına göre, güncelleme 15 Eylül 2020 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu güncellemenin ardından eFootball PES 2020, eFootball PES 2021'e dönüşecek. 2021 yılının sonlarına doğru ise şu ana kadar hiç karşılaşmadığımız yepyeni bir eFootball PES 2022 ile tanışacağız.

Ayrıca Konami'nin eFootball PES 2022'de kullandığı oyun motoru oyunu bambaşka bir hale getirecek. Konami tarafından yapılan açıklamaya göre artık FOX isimli oyun motoru kullanılmayacka, bunun yerine Epic Games'e ait Unreal Engine oyun motoruna geçiş yapacaklar. Önümüzdeki günlerde yeni detaylar ortaya çıktıkça sizlerle paylaşacağız.