eFootball, Steam'de Yayınlandığı Andan İtibaren Kötü Yorum Almaya Devam Ediyor

eFootball, Steam'de Yayınlandığı Andan İtibaren Kötü Yorum Almaya Devam Ediyor

Konami Digital Entertainment tarafından geliştirilen ve Konami tarafından yayınlanan  eFootball 2022 Xbox X, S Serisi ve PC platformları için 30 Eylül 2021 tarihinde piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan sürümün erken erişim olacağını asıl sürümün daha sonra yayınlanacağı bilinsede eFootball 2022 son derece olumsuz inceleme puanı ile Steam'de dikkat çekiyor. 

Eleştirilerin yanı sıra bu oyunun sosyal medyada da viral hale geldiğini söyleyebiliriz. Dün geceden beri sosyal medya, eFootball 2022'de garip oyun hatalarıyla dolup taşıyor. Messi ve Ronaldo gibi ünlü yüz animasyonlarının bizi hem güldürdüğü hem de korkuttuğu söylenebilir. 

30 Eylül'de yayınlananın asıl sürüm olmadığı yalnızca erken erişim kısmı olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Birçok oyun sever kötü eleştiriler yapsa da olumlu eleştiri yapan oyun severlerde bulunmakta. Oynanış kısmında ciddi iyileştirmeler yapılmasına rağmen grafiksel anlamda çokta iyi olduğu söylenemez. Zaten eleştirilerin çoğuda grafiksel olarak göze çarpıyor. Konami'nin ücretsiz olarak sunduğu eFootball 2022'yi deneyimlemek isteyen oyun severler Steam'den indirebilirler.