Ekim 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Ekim 2018 için Xbox One’ın Ücretsiz Oyunları

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Xbox One Ücretsiz Oyunlar

Microsoft’tan Major Nelson, Ekim 2018 için ücretsiz Games with Gold paketini açıkladı. Xbox Live Gold aboneliği ile Xbox sahipleri, 1 ve 31 Ekim arasındaki dört yeni oyunu indirebilecekler. Söz konusu oyunlar Xbox One oyunları; Overcooked ve Victor Vran, Xbox 360 oyunları; Stuntman: Ignition ve Hitman: Blood Money.

Overcooked, dört oyuncuya kadar oynayabileceğiniz bir co-op aşçılık oyunudur. Siparişler gelir ve işiniz yemek pişirmektir. Bir zamanlayıcı bitmeden önce teslim etmektir. Bu, yemeklerin gittikçe yoğunlaştığı ve mutfak düzenlerinin beklenmedik yerlere gitmeye başlamasıyla daha da zorlaşıyor. Ekim ayı boyunca mevcuttur. Victor Vran, Diablo III’ün damarında yağma tabanlı bir aksiyon-RPG’dir. O da 16 Ekim – 15 Kasım arası mevcut olacaktır.

Xbox 360 için olan oyunlardan Stuntman: Ignition sizi Hollywood’da düşük seviyeli dublörün rolüne yerleştirir ve muazzam gişe rekorları kıran filmlerde ayrıntılı dublörlerle başa çıkmaya çalışırsınız. 1-15 Ekim arası mevcuttur. Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi Hitman: Blood Money, Las Vegas kumarhanesi, Mardi Gras’ta New Orleans gibi yerlerde ve Mississippi Nehri’ne seyahat eden bir nehir teknesinde açık uçlu suikast işlerinde çalışan Agent 47’yi ele alıyor. 16-31 Ekim tarihleri arasında mevcuttur. Her iki 360 oyunu Xbox One‘da da oynanabilir.

Ekim 2018 Oyunları

Xbox One
 – Overcooked (Ekim 1-31)
 – Victor Vran (Ekim 16-Kasım 15)

Xbox 360
 – Stuntman: Ignition (Ekim 1-15)
 – Hitman: Blood Money (Ekim 16-31)