Elden Ring: Erdtree’ın Gölgesi – FromSoftware’ın Bugüne Kadarki En Büyük Genişlemesi

Elden Ring: Erdtree’ın Gölgesi – FromSoftware’ın Bugüne Kadarki En Büyük Genişlemesi

Bandai Namco ve FromSoftware sonunda Elden Ring: Shadow of the Erdtree’nin ilk fragmanını tanıttı. Ön siparişler zaten alınıyor ve resmi web sitesinde geliştiricinin “şimdiye kadar yapılmış en büyük genişleme” olduğunu onaylayan yeni ayrıntılar da bulunuyor.

Hikayeye göre oyuncular, Mikella Unbroken’ın liderliğindeki Gölge Ülkesi’ne yönlendiriliyor, temel oyundaki tüm hikaye sonrasında çok daha iyi görünen Mikella. Marika’nın ilk kez cesaret edip gittiği yer burası, ancak burada “gizli motiflerle Mikella’nın izlerini takip edenlerin de aralarında bulunduğu karanlık sırlar var.” Gölge Ülkesi, Orta Dünya’dan farklı bir dünya olup oyuncuların “geniş haritaları arasında serbestçe seyahat edebildikleri, çeşitli durumlarla ve tehlikeli düşmanlarla karşılaşan yeraltı tünelleri arasında gidip geldikleri” yeni bir dünya.

Yeni silahlar, ekipmanlar, yetenekler ve sihirler, fragmandan da görülebileceği gibi, yeni düşmanlar ve patronlarla birlikte tanıtılıyor. Ancak genişleme aynı zamanda “rol yapma oyunu oyuncularının özgürlüğünü daha da genişletecek yeni hikaye hatları” sunuyor. Belki yeni sonlara mı işaret ediyor? Bekleyip görmemiz gerekecek.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree, 21 Haziran’da Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC için piyasaya çıkacak.