Elden Ring için Shadow of the Erdtree genişleme paketinin etkileyici fragmanında korkunç patronlar ve yeni zorluklar

Elden Ring için Shadow of the Erdtree genişleme paketinin etkileyici fragmanında korkunç patronlar ve yeni zorluklar


Elden Ring’in piyasaya sürülmesinin neredeyse iki yıl ardından, FromSoftware’in ilk hikaye tabanlı DLC’si nihayet bir yayın tarihi kazandı. Elden Ring: Shadow of the Erdtree 21 Haziran’da Xbox Series X|S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC’de piyasaya çıkacak, bu da FromSoftware hayranlarının sıcak bir yazı beklediği anlamına geliyor.

Bu haber tamamen yeni bir Shadow of the Ertree fragmanının çıkışıyla denk geldi, nerede birçok yeni patron, yetenek ve diğer şeyleri görebilirsiniz. Fragman, temel oyunun sayfasında Mogo ile savaştığınız arenadaki kurtlanmış bir Mikella elinden aşina görüntülerle başlar ve ardından kırsal manzaralar, sayısız savaşlar ve Mesmer adında esrarengiz yeni bir kötü adama ilişkin görüntüler gösterir.

Shadow of the Erdtree, geçen yıl ilk kez duyulduğundan beri Elden Ring hayranları tarafından bekleniyordu, hayranların hızla tüm ayrıntıları çözdükleri teaser fragmanını piyasaya sürdüler. O zamandan beri FromSoftware tam bir sessizlik içindeydi, bu da 2023’ün 2024’e dönüştüğü zaman fanatik spekülasyonları daha da artırdı.

Fragmanın prömiyerinin hemen ardından Steam’de yaklaşan ek paket için ön siparişler açıldı. Elden Ring: Shadow of the Erdtree size 2399 rubleye mal olacak.