Elden Ring için The Shadow of the Erdtree eklentisi muhtemelen gelecek ay çıkacak gibi görünüyor.

Elden Ring için The Shadow of the Erdtree eklentisi muhtemelen gelecek ay çıkacak gibi görünüyor.

The Game Awards 2023’ün ardından bir hafta içinde, birçok kişinin Elden Ring’in genişleme paketinin çıkış tarihini beklediği gösteride, Erdtree’nin Gölgesi’nin 2024 yılında piyasaya sürülebileceğini gösteren bir gösterge tesadüfen keşfedildi. O zamanlar, Thrustmaster ve Bandai Namco’nun Elden Ring gamepad üzerinde işbirliği yapacağı ve olası olarak duyurulan DLC ile aynı anda piyasaya sürülebileceği haberleri ortaya çıktı. Bu bilgi hızla ortadan kayboldu, ancak şimdi çıkış tarihini belirten yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Idle Sloth, sosyal medyada, Xbox kontrol cihazının muhtemelen nasıl görüneceğine dair bir listeleme görüntüsü paylaştı. Daha kesin olursak, bu kontrol cihazı, bu makalenin yazılmasından tam bir ay sonra, yani 25 Şubat 2024’te piyasaya çıkacak. Siyah renkli kontrol cihazı, altın renkli joystick’ler, d-pad’de altın işaretlemeler ve yaklaşık olarak üçte ikisinde basılmış muhteşem bir desene sahip. Muhtemelen Play Asia’da yanlışlıkla listelenmiş olan bu kontrol cihazı, listeleme zaten silindiği için muhtemelen yanlışlıkla yapılmıştır. Sızıntının kaynağı, Play Asia çalışanı olduğuna inanılmaktadır.

2023 yılının sonlarında ortaya çıkan dedikodularla birleştirildiğinde, Xbox Elden Ring kontrol cihazı ve Erdtree’nin Gölgesi genişleme paketinin zaten yolda olduğu neredeyse kesinleşiyor.