Elder Scrolls IV: Oblivion İçin 16 GB Boyutunda Bir Doku Paketi Yayınlandı

Elder Scrolls IV: Oblivion İçin 16 GB Boyutunda Bir Doku Paketi Yayınlandı

Geçen ay, tüm dokularını 4K ve 8K çözünürlüğünde elden geçiren The Elder Scrolls IV: Oblivion için Texture Pack hakkında bilgiler vardı. Bugün ise, tüm dokuları 4 kat artırabilen ve yaklaşık 16 GB büyüklüğünde olan AI teknikleri (daha hassas olması gereken ESRGAN) kullanarak başka bir Doku Paketi sunuyoruz.

 

Bu Doku Paketi, modder ‘kartoffels’ tarafından yapılmıştır ve tüm dokular için normal haritalar içerir (parallax haritaları içermemesine rağmen). Modder’a göre mimarlık, zırh, karakterler, kıyafetler, karmaşa, yaratıklar, zindanlar, peyzaj, unutulmuş diyarlar, bitkiler, kayalar, gökyüzü, ağaçlar, su, silahlar ve ahşap dokular elden geçirildi.

 

Sıkıştırılmış dosyalar yaklaşık 16GB boyutundayken, sıkıştırılmamış klasör 21 GB’dir (bu yeni daha ayrıntılı dokularla ilgileniyorsanız yeterli alana sahip olduğunuzdan emin olun).

 

Bu yeni AI gelişmiş Doku Paketini buradan indirebilirsiniz. Modder paketinin “2X” de sürümünü içeriyor, ancak çok sayıda bölüme yüklenen “4X” sürümünü indirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

 

Geliştirilmiş dokuları göstermek için kartoffels, aşağıda bulabileceğiniz bazı karşılaştırma ekran görüntülerini yayınladı. Aşağıda modlanmış ekran görüntüleri ile ham ekran görüntülerini karşılaştırabilirsiniz.

 

İyi eğlenceler!