Elder Scrolls Mobile Oyunu Blades Gecikecek

Elder Scrolls Mobile Oyunu Blades Gecikecek

The Elder Scrolls Blades

The Elder Scrolls Blades

The Elder Scrolls Blades biraz gecikti. Bethesda’nın uzun süredir devam eden RPG serisindeki ilk mobil paylaşım, aslında bu sonbaharda iOS ve Android cihazlarda yayınlanmak üzere tasarlandı. Ancak serinin resmi Twitter hesabına göre, şimdi 2019’un başına çıkacak.

Bethesda, oyunun yeni sürüm penceresi ile ilgili daha fazla bilgi paylaşmadı, ne de gecikme için bir neden söyledi. Ama şirket, oyuncuların web sitesinde The Elder Scrolls Blades için ön kayıt yapabileceklerini söylüyor. Ön kayıt için burayı ziyaret edebilirsiniz. Bunu yapmak, ne zaman başlayacağını henüz bilmememize rağmen, oyunun lansmanından önce size erken erişim vermesini sağlayacaktır.

İlk olarak Bethesda’nın E3 2018 sunumu sırasında duyurulan The Elder Scrolls Blades, “konsol kalitesinde grafiklerle” bir “saf Elder Scrolls oyunu” olarak nitelendirildi. Skyrim gibi son zamanlardaki konsol oyunlarından farklı olarak, Blades açık bir dünyaya sahip değildir. Oyun PvP ve şehir bina elemanlarının yanı sıra önceki Elder Scrolls oyunları gibi aynı tür bir mücadele içeriyor.

Blades ayrıca, Apple’ın 2018 açılış konuşmasında Eylül ayında sergilenen oyunlardan biriydi. Sunum sırasında, Bethesda’dan Todd Howard oyunun yeni iPhone XS’de nasıl çalışacağını göstermek için sahneye çıktı. Howard ayrıca XS’nin OLED ekranının ve diğer donanım geliştirmelerinin sunduğu avantajlara dikkat çekti.

Blades, iOS ve Android için kullanıma sunulduğunda indirilip ücretsiz oynatılır. Ayrıca Bethesda’nın şu anda üzerinde çalıştığı tek Elder Scrolls projesi de değil; şirket ayrıca, bir sonraki nesil konsollara kadar lanse edilmemesine rağmen serideki bir sonraki uygun oyun olan The Elder Scrolls VI‘nın geliştirilme aşamasında olduğunu duyurdu.