Elon Musk, Cyberpunk 2077'nin Otonom Araçların Eksikliğini Eleştirdi

Elon Musk, Cyberpunk 2077'nin Otonom Araçların Eksikliğini Eleştirdi

Kendi kendine giden arabalar CD Projekt Red'in Cyberpunk 2077'sinde var olsa da, oyuncunun deneyiminde işlevsel olarak yoklar. Elon Musk, geciken Yama 1.2 ile ilgili eski bir tweet'e yanıt vererek oyunun araçlarına yönelik eleştirisini tweetledi ve oyunun araçlarının da 2077'ye kadar elektrikli olması gerektiğini ekledi.

 

Oyunda V arabanın içine oturur oturmak direksiyonu kavrayarak kullanmak zorunda kalıyor. Oyunun taşıt ve trafik sistemlerinin kaç sorunu olduğunu göz önünde buludurursak, kötü park işleri sonsuz trafik ışıklığına neden olur ve araçların en hafif dokunuşta yoldan aşağı dönmesine neden olur.

Musk'ın diğer eleştirisine gelince, Cyberpunk 2077'deki arabaların elektrikle mi yoksa sıvı yakıtlarla mı çalıştırıldığı net değil, oyun her iki şekilde de netleştirmiyor. Oyunun uzun zamandır beklenen büyük 1.2 güncellemesi ertelendi ve geliştiriciler, son zamanlarda meydana gelen bir veri ihlali ve yamanın kapsamlı olmasından dolayı ertelendiğini açıklamışlardı. Bu Cyberpunk'ın sürüş yapay zekası kadar büyük bir problemin yakın zamanda çözüleceği düşünülmüyor, ancak Cyberpunk 2077 için gelecekte yayınlanacak olan yamalar sayesinde V'nin sürücüsüz bir arabaya binmesi mümkün olabilir.