En Çok Beklenen Oyunlar 2018

En Çok Beklenen Oyunlar 2018

2018’in En Çok Beklenen Oyunları

2018'in En Çok Beklenen Oyunları

2017 yılına kıyasla 2018 yılında gelecek çok fazla büyük oyun yok. Elbette, geciken Red Dead Redemption için yeni bir oyun ve BioWare’in iddalı yeni çevrimiçi oyunu Anthem var. Ancak çok fazla büyük oyunlar olmayabilir. Aslında 2018 yılı mükemmel oyunlara sahip olmak için halen oluşum aşamasında. 

2018 yılında çıkacak en heyecan verici eserlerin bir kısmını bir araya getirmeye çalıştık. İşte 2018’in en çok beklenen oyunları

1. JURASSIC WORLD EVOLUTION (PC, PS4, XBOX ONE)

1. JURASSIC WORLD EVOLUTION (PC, PS4, XBOX ONE)

Kendi parkınızı veya hayvanat bahçenizi inşa etmenize izin veren birçok oyun var, ancak bunlardan birkaçı sizi yüksek bir Tyrannosaurus Rex’le doldurmanıza izin veriyor. Jurassic World Evolution, tema parkı simülatörleri için harika olmasının yanı sıra Jurassic Park serisi için mükemmel bir bağlanma noktası gibi geliyor. Hayalinizdeki parkı inşa etmenizi sağlar ve bunun yanında dinozorların bir kabus haline gelmesini önler.

2. RED DEAD REDEMPTION 2 (PS4, XBOX ONE)

2. RED DEAD REDEMPTION 2 (PS4, XBOX ONE)

Rockstar’ın ilkbahara kadar ertelenmeden önce bu sene çıkması bekleniyordu. Hala çok fazla şey bilmiyoruz,ancak alınan duyumlara dayanarak Amerika genelinde savaşan bir yasak rolü üstlenmeye çalışırken ortaya çıkacak bir takım hikayelerle birlikte, başka bir yayılımcı dünyaya benziyor.

3. SURVIVING MARS (PC, PS4, XBOX ONE)

3. SURVIVING MARS (PC, PS4, XBOX ONE)

İnsanlık Mars IRL‘e gitmemiz gerekip gerekmediğini tartışırken, Surviving Mars size kırmızı gezegende  takılma şansını verir. Paradox Interactive’in strateji oyunu –Cities: Skylines gibi oyunların arkasındaki aynı ekip – Mars’ta bir koloni kurmakla görevli. Bu bir meydan okuma olacak ve insanlar ölecek, ancak bu sayıyı olabildiğince küçük tutmak sizin işiniz.

4. SKULL & BONES (PC, PS4, XBOX ONE)

4. SKULL & BONES (PC, PS4, XBOX ONE)

Bu yıl daha da merak uyandırıcı olanlardan biri, korsanların dünyasında stratejik bir deniz savaşı oyunu olan Skull &Bones’du. Ubisoft’ta geliştirildiği göz önüne alındığında, Assassin’s Creed IV‘ün çalkantılı unsurlarının doğal bir gelişimi gibi görünüyor. En iyi hazineyi bulmak için arkadaşlarınızla rekabet edebileceğiniz hem tek kişilik bir oyunu hem de çok oyunculu oyunu içerir.

5. ANTHEM (PC, PS4, XBOX ONE)

5. ANTHEM (PC, PS4, XBOX ONE)

Mass Effect: Andromeda birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratmış olabilir, ancak BioWare’in sonraki çabası çok daha iddialı görünüyor. Marş denildiğinde, oyuncular arasında paylaşılan geniş bir bilim kurgu evreniyle Destiny tarafından döşenen yolu izlediği görülüyor; böylece kendi başınıza girişimde bulunabilir veya bir arkadaşınızla bazı görevler üstlenebilirsiniz. Eğer bu yeterli değilse, hem roket paketleri hem de uzay dinozorları var.

6. VAMPYR (PC, PS4, XBOX ONE)

6. VAMPYR (PC, PS4, XBOX ONE)

Vampyr, Life Is Strange’in arkasındaki stüdyodaki iddialı bir açık dünya RPG’sidir. Seçimlerinizin çok önemli olduğu bir oyundur. Bir vampir olarak Londra sokaklarında dolaşırken etrafınızdaki vatandaşlardan beslenip beslenmeyeceğinize karar vermeniz gerekecek. Kimi öldürmeye karar verdiğiniz veya ortadan kaybolmanız dünyayı önemli ölçüde değiştirecektir. Dikkatli ısırın.

7. SYSTEM SHOCK (PC, PS4, XBOX ONE)

7. SYSTEM SHOCK (PC, PS4, XBOX ONE)

1994’ün System Shock, BioShock ve Dishonored benzeri deneyimlere yol açan inanılmaz derecede etkili bir oyundu.  Bilim kurgu klasiklerinin yenilenmesi, modern izleyicilere daha keyifli olması için yükseltilmiş görsellerle ve yeni bir arayüzle tamamlandı.

8. CRACKDOWN 3 (PC, XBOX ONE)

8. CRACKDOWN 3 (PC, XBOX ONE)

Microsoft’un açık dünya mücadele oyunu birçok kez ertelendi ve gelecek yıl başlangıcını zorlaması bekleniyor.  Crackdown 3, oyuncuların bütün şehirleri yok etmesine izin vermek için bulut teknolojisini kullanarak geniş bir çok oyunculu mod ekleyecek.

9. METRO EXODUS (PC, PS4, XBOX ONE)

9. METRO EXODUS (PC, PS4, XBOX ONE)

Metro Exodus, iki öncüsünün kıyamet sonrası masalı, bir zamanlar Rusya olan sert bir çorak topraklarda devam ediyor. Öfkeli mutasyona uğramış canlıların yanı sıra elementlerle de uğraşmanız gerekecek ve Exodus, dinamik hava ve yılın zamanına bağlı olarak değişen ortamlar gibi yeni unsurları ekliyor.

10. FAR CRY 5 (PC, PS4, XBOX ONE)

10. FAR CRY 5 (PC, PS4, XBOX ONE)

En yeni Far Cry‘ın öncekiler ile ortak noktası var. Keşfetmek için devasa bir açık dünya ve dünyayı bir oyun alanına dönüştürmek için birçok araç sunuyor. Günümüz Birleşik Devletlerinde gerçekleşiyor ve kültler ve ırk çatışması gibi gerçek dünya sorunlarıyla başa çıkıyorsunuz. Bu iki sorunu görmek için Mart ayına kadar beklemek zorunda kalacağız.

11. THE LAST NIGHT (PC, XBOX ONE)

11. THE LAST NIGHT (PC, XBOX ONE)

The Last Night gösterişli görselleri ve  şüpheli bazı yorumlar sayesinde bu sene E3’te bir sıçrama yaptı. Oyun, oyuncuların sıkı sınıf bölünmeleri ile bir siberpunk şehrinde gezinmekte olduğu bazı çok güçlü Blade Runner etkileri ile çok sinematik bir 2D macera oyunudur.