En Çok Satan Oyunlar – 2019 Şubat 3. Hafta

En Çok Satan Oyunlar – 2019 Şubat 3. Hafta

En Çok Satan Oyunlar

En Çok Satan Oyunlar

Far Cry: New Dawn, bu hafta yeni çıkanlar arasında Metro: Exodus’u geçerek fiziksel satış listesinde 1. sırada yer alarak güzel bir başlangıç yapıyor. Metro: Exodus ise 2. sırada listeye giriyor. Bir diğer yeni oyun olan Xbox One konsoluna özel Crackdown 3 ise 16 Şubat’ta sona eren haftada ilk 10’na giremedi.

Bir ufak ayrıntı ise New Dawn daha uygun fiyatta satıldığından gelir açısından Metro: Exodus’un ilk sırada olduğudur. Microsoft’un tüm birinci parti oyunlarını piyasaya sürüldüğü gün Xbox Game Pass ile hiçbir ücret ödemeden erişilebilir kılma konusundaki taahhüdünün de hatırlanması gerekir. Karşılaştırma yapılırsa, son büyük Xbox’a özel oyun olan Forza Horizon 4, 3. sırada giriş yapmıştı. Bu nedenle Crackdown 3’ün 13. sırada girmesi Microsoft için bir hayal kırıklığı olarak gözükebilir. Jump Force da bu haftaki yeni bir sürümüdür ve satıştaki ilk haftasında 4. sırada yer aldı.

Far Cry: New Dawn eleştirilerine bakıldığında, “çok daha fazlasını başarabilecekmiş gibi hissettiren, lezzetli ama dikkat çekici bir sonuçtur” şeklindeydi.

Metro: Exodus ise, dünyanın sonuna kadar izlemek isteyeceğiniz karizmatik bir arkadaş ve aile ekibini bir araya getiriyor.

Crackdown 3 ile ilgili yorumlar ise, “oyunun hiçbir zaman iyi şekilde kullanılmayacak olan hoş imha teknolojisinin ötesinde sunabileceği çok az yenisi var” şeklindeydi.

En Çok Satan Oyunlar Listesi

01. Far Cry: New Dawn
02. Metro: Exodus
03. Red Dead Redemption 2
04. Jump Force
05. FIFA 19
06. Resident Evil 2
07. New Super Mario Bros. U Deluxe
08. Kingdom Hearts
09. Mario Kart 8 Deluxe
10. Call of Duty: Black Ops 4