En İyi Skyrim Modları

En İyi Skyrim Modları

En İyi Skyrim Modları

Skyrim üç yıl önce piyasaya çıktı! Video oyun şartlarına göre biraz yaşlıdır ve belki de beli biraz bükülmüştür. Fakat, çoğunlukla uyumlu olduğu modlar ile hala popülerdir. Arayüz ayarlamalarından doku yenilemelerine, modlar sayesinde kullanıcılar isteklerine göre Skyrim’in çoğu parçasını özelleştirebiliyorlar; bu da hayal gücünün (veya sistemin) işleyebileceği kadar taze ve garip olabilecek bir oyunla sonuçlanıyor.

Bugünlerde en büyük kullanıcı kitlesine ulaşan modlarının çoğu iyice test edilmiş ve iyileştirilmiş durumda ancak yine de dikkatli olunmalıdır: Bu modların bazıları diğer modlarla güzel bir şekilde oynayamayabilir, yani burda gördüğünüz her şeyi oyuna ekledikten sonra %100 çalışma garantisi vermiyoruz.

Modları iki yerden edinebilirsiniz: Skyrim Nexus’tan veya Steam Workshop’tan.

En İyi Skyrim Modları

1-SkyUI

Orijinal, olmazsa olmaz ve en iyi modlardan! SkyUI, oyun arayüzünün neredeyse her yönünü, envanter ekranlarından (öğeler hakkında daha fazla bilgi veren) HUD’ye (etkin efektler ekranda gösterilebilir) haritaya (adıyla arayabilirsiniz) kadar güçlendirir. 

Buradaki en heyecan verici mod olmayabilir ama en kullanışlı olanıdır!

2-Climates of Tamriel

Bu mod gerçekten oyunun havasını ve ışıklarını geliştirir. Yeni günbatımı, yeni bulutlar, yeni gece sahneleri, yeni bir güneş, yeni şimşek, yeni hava şartları ve oyun için tamamen yeni bir aydınlatma sistemi sizin olur. Bu değişiklikler sahrada gerçekten büyük fark yaratacaktır. İnanmıyorsanız videoyu izleyin!

3-Skyrim HD – 2K Textures

Elbette, Bethesda bir süre önce kendi HD doku paketini yayınladı ancak bu fan yapımı set, resmi koleksiyona göre 2-8 kat daha büyük bir çözünürlük ile daha iyi bir seçenek sunuyor. Bu mod, yalnızca kırsal kesimde daha güzel manzaralar ortaya çıkarmakla kalmaz, aynı zamanda kasaba ve zindanı daha temiz ve gelişmiş olarak gösterir.

3-Skyrim HD - 2K Textures

4-Quality World Map

Oyunla birlikte gelen harita, hızlı seyahat için veya genel eylemleriniz için iyidir, ancak daha spesifik veya daha güzel bir harita istiyorsanız, bu mod size göre. Özellikle nostaljik olmasını istiyorsanız, bu modda bir “kumaş haritası” seçeneği bulunmakta.

4-Quality World Map

5-Unread Books Glow

Bu mod her şeyin tam olmasını isteyen oyuncular için oldukça uygundur. Çok basit: bir kitap okumadıysanız, parlıyor. Aynı başlıktaki tüm kopyalar aynı kitap olarak kabul edildiğinden, kopyalar hakkında endişelenmeyin.

5-Unread Books Glow

6-Convenient Horses

Birkaç nedenden dolayı, atlar Oblivion’da olduğu gibi Skyrim’de de yararlı değildi. Bu mod, bu sorunları düzeltir ve gelişmiş AI ve dövüş becerileri ile atları güvenilir birer arkadaşa dönüştürür. Ayrıca bu modla cesetleri yağmalayıp bitkileri biçerek size yardım da ederler.

7-Unofficial Skyrim Patch

Skyrim hatalarla doluydu. Bethesda çoğunu halletti, fakat oyunu desteklemeyi bıraktıklarında hâlâ biraz sorun vardı. Bu düzeltme eki, geri kalan sorunları düzeltmek için çalışıyor(hala aktif).

7-Unofficial Skyrim Patch