Enshrouded için Büyük Güncelleme Denge ve Diğer Çok Şeyi İçeriyor

Enshrouded için Büyük Güncelleme Denge ve Diğer Çok Şeyi İçeriyor

Survival açık dünya rol yapma oyunu Enshrouded için ikinci büyük güncelleme yayınlandı ve oyun deneyiminizi oldukça etkileyecek birkaç ciddi değişiklik içeriyor.

Önce bu ay Enshrouded, hataların giderildiği ve performansın artırıldığı, yeteneklerde denge değişiklikleri yapılan ilk büyük güncellemesini aldı.

Bu güncelleme ayrıca bazı denge değişiklikleri de içeriyor, birkaç bölgede gezgin düşmanların yeniden dağıtılması ve aynı zamanda tüm harita genelinde bazı ilgi çekici noktaların “cilalanması” da var.

Bu yamadaki düzeltmeler arasında, oyunu terk ederken hasatın kaybolması, oyuncuların merdivenlere veya duvarlara birlikte tırmanırken yaşadığı hatalar (Keen Games bu sorunun “eğlenceli” olduğunu kabul ediyor) ve mermileri engelleyen açık kapılar yer alıyor.

Ayrıca artık dünya haritasının dibinde delik açmak için inşaat çekiciyi kullanamayacaksınız, ne kadar eğlenceli olduğu da göz önüne alındığında.

Performans açısından, çok sayıda oyuncunun olduğu bölgelerde daha sorunsuz çalışmayı fark edeceksiniz ve oyunun kaydetme işlemi “güvenliğe” güçlendirilmiştir, bu yüzden oyunun kaydedilmesinin artık daha güvenli bir işlem olması gerektiği belirtilmiştir. Şaka yapmıyoruz.

Bu yama için yapılan tüm değişikliklerin tam listesine göz atmak isterseniz, Enshrouded 2 yama notlarına buradan bakabilirsiniz.

Enshrouded, keşfe odaklanan, voxel tabanlı bir dünyaya sahip hayatta kalma odaklı bir aksiyon RPG oyunudur. Bu oyunda siz (ve isterseniz arkadaşlarınız) devasa bir voxel dünyasını keşfedebilir, kaynakları çıkarabilir ve güçlü düşmanlarla savaşabilir, efsanevi hazineler elde edebilirsiniz.

Oyun sadece bir ay önce piyasaya sürüldü, ancak geliştirici ve yayıncı Keen Games, oyunun 2 milyon oyuncuyu aştığını iddia ediyor, bu da oldukça etkileyici.