Epic Games’de Bu Hafta The Bridge Ücretsiz

Epic Games’de Bu Hafta The Bridge Ücretsiz

Ücretsiz oyunları kim sevmez ki? Epic Games, 2020 yılında hız kesmeden her hafta ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu haftaki ücretsiz oyun ise bir indie, yani bağımsız yapım. Puzzle-platform türlerinde geliştirilmiş The Bridge’i şu anda ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Gelecek hafta ücretsiz olarak verilecek oyunu gören Epic Games üyeleri ise oldukça heyecanlı.

The Bridge’i kütüphanenize eklemeniz için bir haftanız var. Yani oyun 30 Ocak tarihinde saat 19:00’da yine ücretli hale gelecek. Her zamanki gibi satın alımı gerçekleştirdiğinizde oyun kütüphanenizde sonsuza kadar duracak. 2013 yılında piyasaya çıkan The Bridge, çıktığı zamanlarda oldukça iyi yorumlar almıştı. Oyun beyinleri zorlayıcı bulmacalar içeriyor. Başarıya ulaşmak için perspektif ve fizik kurallarını oldukça zorlamanız gerekecek.

Asıl güzel haber ise herkesin merakla oynamak istediği Farming Simulator 19 oyununun gelecek haber ücretsiz olarak Epic Games tarafından verilecek olması. The Brigde’in dağıtımı 30 Ocak’ta bittiği andan itibaren bu muazzam çiftlik oyununa sahip olabileceksiniz. Aynı şekilde Farming Simulator da 1 hafta boyunca ücretsiz olarak temin edilebilir durumda olacak.

Yeni başlayanlar için hazırlamış olduğumuz Farming Simulator 19 Rehberi ve İpuçları makalemizi, ayrıca oyuna yeni elementler ve derinlik katmak isteyenler için En İyi Farming Simulator 19 Modları makalemizi incelemeyi unutmayın. Kesinlikle güzel bilgiler ve güzel modlar sizi bekliyor.

Epic Games 2020 yılı boyunca oyunları ücretsiz dağıtmaya devam edecek. Her hafta yeni bir oyunun dağıtılmasını ve dijital kütüphanemizi bu oyunlarla doldurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.