Epic Games Store’da Last Day of June Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da Last Day of June Oyununu Ücretsiz İndirin

Last Day of June Ücretsiz

Last Day of June Ücretsiz

Steam Yaz İndirimi tüm hızıyla devam ediyor ve şu anda Steam’de indirimli binlerce PC oyunu bulabilirken, Epic Games Store‘da da yeni bir ücretsiz oyun mevcut. 27 Haziran’dan başlayıp 4 Temmuz’a kadar sürecek olan Last Day of June, Epic Store kullanıcıları için ücretsizdir ve oyunu aldığınızda, sonsuza dek sizde kalacaktır. İhtiyacınız olan tek şey, oluşturması ücretsiz olan bir Epic hesabı.

Last Day of June, bir dizi olay trajik kazaya yol açtığında gölün en sevilen noktasında rahatlayan iki sevgili Carl ve June’u izleyen hikaye odaklı bir deneyimdir. Hikaye bir Groundhog Day esintisi taşır. Trajediyi önleyecek ve June’un hayatını kurtaracak olayların kesin düzenini ve kilit kararlarını bulmalısınız.

Oyun rüya gibi, suluboya benzeri görseller, zorlayıcı karakterler, özgür irade ve kaderciliğe yönelik tematik yaklaşıma sahiptir. 

Gelecek haftanın ücretsiz oyunu, zaman içinde çeşitli tarifler ortaya çıkarmak için bir mutfakta birlikte çalışan dört oyuncuya sahip harika bir co-op oyun Overcooked‘tur. Last Day of June’a aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Last Day of June İndir