Epic Games Store’da Thimbleweed Park Oyununu Ücretsiz İndirin

Epic Games Store’da Thimbleweed Park Oyununu Ücretsiz İndirin

Thimbleweed Park Ücretsiz

Thimbleweed Park Ücretsiz

PC oyuncuları artık Epic Games Store‘dan başka bir ücretsiz oyun talep edebilirler. Şu andan itibaren 7 Mart’a kadar retro tarzı point-ve-click macera oyunu Thimbleweed Park ücretsiz. Mağazadaki diğer ücretsiz oyunlar gibi, oyunu aldıktan sonra sonsuza kadar sizindir ve oynaması ücretsizdir.

Thimbleweed Park oyununu almak için, şirketin mağaza sayfasında bir Epic hesabı oluşturun, oturum açın ve ardından oyunu indirin. Epic, mağaza aracılığıyla düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunuyor, bu yüzden hesabınızı tutmaya ve ücretsizleri almak için düzenli olarak kontrol etmeye değer.

Thimbleweed Park aslen 2017’de piyasaya sürüldü. Ünlü Maniac Mansion yaratıcıları Ron Gilbert ve Gary Winnick tarafından tasarlanan oyun, televizyon dizisi Twin Peaks, The X-Files ve True Detective‘in hiciviydi. Aynı zamanda retro tarzı piksel görseller ve oyuncuların macera sırasında değişebileceği beş oynanabilir karakter bulunuyor.

Thimbleweed Park, hala birçok düzeltilmemiş konuyu dururken, point-ve-click türü hakkında ne sevdiğimizi hatırlatan bir zaman kapsülü gibidir. Eğlenceli açık dünyası, bulaşıcı kişilikleri ve deneyimlerinin neşesini büyüten zeki bulmacalarla doludur. Seleflerinin ve çağdaşlarının şablonunun ötesine geçme çabaları, özellikle uzun zamandır point-ve-click maceralarına adanmışsanız, onu şaşırtıcı bir şekilde etkiliyor.

Epic her iki haftada bir mağazasında yeni bir ücretsiz oyun sunuyor. Bir sonraki oyun 7-21 Mart tarihlerinde ücretsiz olacak Slime Rancher‘dır.

Thimbleweed Park İndir