Epic Games Store’dan Rakibini Kızdıracak DEV İNDİRİM Kampanyası!

Epic Games Store’dan Rakibini Kızdıracak DEV İNDİRİM Kampanyası!

Epic Games, Epic Games Store için ilk mega satışını başlattı ve %75‘e varan indirimlerle oyunlar sunuyor. Bu mega satış 13 Haziran’a kadar sürecek ve oyuncular birçok oyunda kayda değer indirimler kazanabilecekler. Aslında, Epic Games 79,99 TL’nin üzerinde olan her oyun (önsiparişte olanlar dahil) için tam 60 TL indirim sunuyor! Ve Epic, bu 60 TL’lik indirimi doğrudan kendi cebinden karşılıyor ve geliştiricilere hiçbir ek maliyet getirmiyor.

 

Satışın yanı sıra, Epic Games Store da ücretsiz oyun tekliflerini satışın her haftasında yayınlanacak yeni bir ücretsiz oyunla hızlandırıyor. Epic’in bu haftaki ücretsiz oyunu Stories Untold. 13 Haziran’a kadar her hafta yeni bir ücretsiz oyun ortaya çıkacak, ardından mağazanın normal 2 haftalık programına geri dönülecek.

 

Ayrıca, 16 Mayıs 2019’dan önce Epic Games mağazasında yayınlanmamış 80 TL ve üzeri herhangi bir oyunu önceden satın almışsanız, 60 TL’nizi geri alacaksınız. Sadece bu da değil, 2 Mayıs 2019 ve 15 Mayıs 2019 arasındaki tüm oyun alımlarında, önceden ödediğiniz fiyat ile Epic Mega Satışı sırasındaki fiyat farkını iade ediyor. Epic Games, geri ödemenizi önümüzdeki 7-12 gün içinde kullandığınız ödeme yöntemine otomatik olarak alacağınızı belirtiyor.

Dikkate değer bir hayal kırıklığı da var, Ubisoft’un Epic Games Store teklifleri olan The Division 2 ve Anno 1800’ün her ikisinin de mevcut olmaması. Epic, birkaç gün önce Uplay entegrasyon sorunları nedeniyle bunları kaldırmak zorunda kaldı. Umarım, Epic hatayı düzeltebilir ve bu oyunlar mega satış bitmeden mağazaya döner.

 

Epic Games Store’un, şu anda mevcut özelliklerle gidilecek uzun yolları var. Örneğin, böylesine geniş bir mükemmel indirim yelpazesine rağmen, bir alışveriş sepeti özelliği henüz uygulamaya konmadığından, kullanıcıların her bir oyunu ayrı ayrı satın almaları gerekecek. Fakat çoğu kişi için olmasa da, PC oyuncuları oyuna uygun bir fiyatla erişebiliyorlar, bu her şeyden önemli.

 

Bitirmeden önce satışla ilgili birkaç ilginç not. Quantic Dream’ın oyunları, ŞHeavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human, satışın başlangıcından itibaren ön sipariş vermek için uygun hale geldi ve indirimleri de içeriyor. Ayrıca, satışın bitiş tarihi çok ilginç. 13 Haziran, E3 2019’un sonunu işaret ediyor, bu da E3’de ilan edilen ve EGS’da (Epic Games Store) ön siparişe açılacak herhangi bir oyunun bu indirimlerden faydalanacağı anlamına geliyor.

Epic Games Store Mega Satış Sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Esen kalın…