Epic Infinity Blade’i Fortnite’dan Kaldırdı

Epic Infinity Blade’i Fortnite’dan Kaldırdı

Fortnite Infinity Blade Kaldırıldı

Fortnite Infinity Blade Kaldırıldı

Fortnite hayranları, bu hafta Infinity Blade ile oyunun efsanevi eşyalarının tadına vardı. Bu tür bir kılıç bir maçta mevcuttu ve bunu kullanan oyuncu sağlık ve kalkan desteği, HP rejenerasyonu, daha hızlı hareket, büyük hasar verme potansiyeli ve binaları parçalama yeteneği elde etti. Ya da en azından tüm bu güce sahiplerdi. Çünkü Epic, aşırı güçlenmiş silahla “yüzüne gözüne bulaştırdığını” itiraf etti ve Infinity Blade’i Fortnite’ın vault’una kaldırdı.

Sorun, Infinity Blade’in çok güçlü olmasıydı. Bu da, oyunun sonuna gelindiğinde oyunun eğlenceli olmadığını hissettiriyordu. Pek çok oyuncu kılıçtan nefret etmeye başladı ve Epic, kısa sürede buna cevap verdi.

Çok yakın zamanda, Epic yaklaşan bir Fortnite yamasında Infinity Blade için değişiklikler planladığını söyledi, ama silah tamamen kaldırdıktan sonra rota değişmiş gibi görünüyor. Epic, efsanevi ürünlere yaklaşımını yeniden düşünüyor. Önümüzdeki hafta “yeni ürünler, güncellemeler ve sezonlar söz konusu olduğunda rekabetçi felsefe” konusunda daha fazla ayrıntıya söz verdi.