Eva, etik nedenlerden dolayı hemen reddettiği Stellar Blade’deki tamamlanamayan görev

Eva, etik nedenlerden dolayı hemen reddettiği Stellar Blade’deki tamamlanamayan görev

Stellar Blade, birçok oyunda olduğu gibi yan görevleri alabileceğiniz bir görev panosuna sahiptir, bu sayede daha fazla para, deneyim veya kaynak kazanabilirsiniz. Ve bir görev birçok oyuncuyu kilit bir noktaya getirdi, çünkü bu görevi aldığınızda Eva hemen reddediyor. Ana oyun veya Yeni Oyun + sırasında bu görevi tamamlayamazsınız ve oyunda herhangi bir seçime bağlı değildir. Oyuncular, bu görevin ana karakterin ahlaki ilkelerini göstermek için özellikle oyunun içine eklendiğini keşfettikten sonra, işte bu! Bazı oyun kaynakları, bu karakter gelişimini göstermenin çok orijinal bir yol olduğunu düşündüler çünkü benzer bir şeyle karşılaşılan oyunları zor hatırlamak.

Görevin adı “Gizli İstek”. Görevin veren, beyni hızlandıran bir ilaç elde etmek istiyor. Bu görevi alırsanız, Eva beyin hızlandırma fikrini olumsuz bir şekilde eleştirir ve hemen reddeder. Bu şekilde oyun geliştiricileri, uyuşturucu kullanımı konusundaki pozisyonlarını ifade etmek istemiş gibi görünüyor.

Stellar Blade, 26 Nisan 2024’te yalnızca PlayStation 5 için piyasaya sürüldü. Oyuncular oyunu oldukça olumlu karşıladı: kullanıcı derecelendirmelerine göre, şu anda Stellar Blade, Metacritic derecelendirme toplayıcısında PlayStation 5 için en yüksek puan alan oyun olarak, Resident Evil 4, God of War, Marvel’s Spider-Man 2 ve Baldur’s Gate 3 gibi hitleri geride bırakarak kabul ediliyor.