Eva’nın Stellar Blade’deki çıplak göğsü tamamen modellendiğinde ortaya çıktı.

Eva’nın Stellar Blade’deki çıplak göğsü tamamen modellendiğinde ortaya çıktı.

Koreli geliştiriciler Shift Up stüdyosundan Stellar Blade’deki ek kıyafetler konusundaki ciddi yaklaşımlarıyla birçok oyuncuyu şaşırttı. Fonksiyonel olarak oyun deneyimini değiştirmezler, ancak kostümler benzersiz tasarımları ve yüksek detaylarıyla öne çıkar. Modern oyunlarda bunun çok nadir görüldüğü biliniyor. Oyunun yazarlarının detaylarda sadece kostümlerle kalmadıkları ortaya çıktı. Güney Koreli bir modelden ilham alan ana karakterin vücudu, günümüz geliştiricilerinden uzak duracak pek çok detayı içeriyor.

Bir Japon oyun oyuncusu Stellar Blade’deki oldukça ilginç bir detayı fark etti. Action oyununun yaratıcılarının ana karakterin tam vücut modelini oluşturmuş olduklarını ortaya çıktı. Bir kamera manipülasyonuyla oyuncu, Evelyn’in detaylı, çıplak göğüs modelinin olduğunu keşfetti. Yeterince yakınlaştırarak kamerayı kostüm dokularının arasından geçirdiğinizde bunu görebilirsiniz.

Kullanıcılar yorumlarda, modern oyunlarda bu tür vücut detaylarının neredeyse hiç bulunmadığını belirttiler. Stellar Blade’deki tüm açıklayıcı kostümlere rağmen, geliştiriciler Evelyn’in göğüs modelini oluşturma konusunda zaman kaybetmeyebilirlerdi. Bununla birlikte, bu detay üzerinde çalıştılar ve karakterin altında sadece bir doku veya şeffaf bir kaplama olmayacak şekilde detaylı bir model var.

Hatırlanacağı gibi, daha önce başka bir hayran “Yeni Oyun+” versiyonundaki “açıklayıcı” kostüm varyasyonlarını açma yöntemini bulmuştu.