Everspace 2, Unreal Engine 5.3’e Güncellendi.

Everspace 2, Unreal Engine 5.3’e Güncellendi.


ROCKFISH Games, açık dünyada uzay gemili rol yapma ve shooter oyunu Everspace 2 için bir diğer büyük ücretsiz güncellemesini tanıttı. Bugün “Müdahale” güncellemesi dünya çapında PC ve PlayStation platformlarına geldi ve yakında Xbox’a da gelerek heyecan verici yeni özellikler, oyun içi eşyalar ve uzay sevenler için geliştirmeler getirecek.

“Müdahale” güncellemesi, Everspace 2 dünyasının derinliğini ve hikayesini genişleterek, devasa uzay savaşlarını oyunun hikaye kampanyasının sonraki bölümüne ekliyor. Adam Roslin ve ekibinin eylemleri evrenin bütünlüğünü zayıflatarak Antiklerin kozmostan gerçekliğe sızmasına izin verdi. Yeni “İstilalar” görevlerinde deneyimli uzay pilotları, diğer boyuttan geçiş yapmalarına izin veren fenerleri yok ederek düşman hordalarından kendilerini savunmak zorunda kalacaklar.

Everspace 2 pilotları, yeni oyun içi süreçlere ek olarak 15 yeni efsanevi eşya, yeni ön ve arka modüller, kabin modülleri ve ayrıca Güncellenmiş “Antik Çatlak” modunda kilidini açabilecekleri yeni relikt eşyaları toplayabilecekler. Ayrıca, güncellenmiş bir fotoğraf modu, yeniden tasarlanmış bir Keşifci “Gölge Vuruşu” maksimum yeteneği, bir ekipman başına efsanevi eşya limitinin artırılması, topluluk isteğine yanıt olarak eklenen birçok değişiklik de bulunmaktadır. Xbox ve PlayStation konsollarında topluluğun isteği üzerine denetleyici düğmelerin yeniden atanması da yapıldı.

Güncelleme ayrıca Everspace 2’yi Unreal Engine 4’ten 5.3 sürümüne taşıyor. Bu motor geçişi, ROCKFISH Games ekibine en son araçları kullanarak geliştirme yapmalarını sağlamış, aynı zamanda DirectX 12’de Lumen GI, Nvidia Reflex’in gecikmeyi azaltma, Intel XeSS ölçekleme, AMD FSR 3.0 ile çerçeve arası interpolasyon ve yüksek frekanslara yönelik Nvidia Frame Generation gibi özellikleri içeriyor.

Tüm değişikliklerin tam listesine bu linkten ulaşabilirsiniz.