Evil Genius 2'den Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Evil Genius 2'den Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

2004'ten itibaren strateji oyununun devamı olan Evil Genius 2: World Domination piyasaya çıkmadan önce uzun bir zaman geçecek. Bu arada, Rebellion'daki geliştiriciler tarafından yayınlanan yeni bir videonun keyfini çıkaralım.

Video altı dakika sürüyor ve oyun mekaniğindeki yenilikleri sunmaya odaklanıyor. Aynı zamanda büyük oyun parçaları içeriyor. Birçok yeniliğin yanında, adada gerçekleşen gerçek aktiviteler için örtbas etmelerinden biri olarak inşa edeceğimiz kumarhaneyi görebiliriz. Ayrıca kötü dehamızın üssün etrafında hareket edebileceği ve yakındaki tüm minyonları göreve konsantre olmaya zorlayacak bir etki alanı yeteneğini etkinleştirebileceği de gösterildi.

Video aynı zamanda kitle imha silahlarının inşaat mekaniğindeki değişiklikleri de gösteriyor. İlk bölümde bunu yalnızca bir kez yapmıştık ve en sonunda onu başlatabilmiştik. Bu türden birçok farklı proje inşa etmeye, mekanizmalarını geliştirmeye ve dünyanın farklı bölgelerinde test etmeye devam edeceğiz. Nihai hedefimiz o kadar tehlikeli silahlar geliştirmek ki, tüm hükümetler dünya üzerindeki gücü devretmeye zorlanmaları.

Evil Genius 2'de her minyonun, analizi karakter için doğru rolü seçmemize yardımcı olacak özelliklerle şekillenen kendi kişiliği olacak. Ayrıca bazı tanıdık yüzlerin oyunda geri döneceği ancak ilk bölümden bu yana biraz zaman geçtiği için daha yaşlı olacağı gösterildi.

Evil Genius 2: World Domination'ın yalnızca PC'ler için geldiğini hatırlatalım. Oyun Steam'de satılacak. Önümüzdeki yılın ilk yarısında yayınlanacak.