Yayıncı, White Day 2: The Flower That Tells Lies oyunundaki Denuvo korumasını kaldırdı.

Yayıncı, White Day 2: The Flower That Tells Lies oyunundaki Denuvo korumasını kaldırdı.

Şu anda bilinen olduğu üzere, yayıncı PQube, Rootnstudio Ltd stüdyosundan White Day 2: The Flower That Tells Lies – Complete Edition oyunundan Denuvo korumasını kaldırmaya karar verdi.

Korumanın kaldırılması, exe dosyasının boyutunu 266 MB azalttı. Denuvo, oyunun piyasaya sürülmesinden on dört ay sonra kaldırıldı. Birçok kullanıcı, bu oyunu ilk kez duyduklarını belirtiyor. Onlara göre, bu durumda yayıncının oyunun pazarlamasına harcadığı paradan daha fazlasını korumaya yatırma kararı aldığında gerçekleşiyor.

White Day 2: The Flower That Tells Lies, önceki oyunun hikayesini sürdürüyor ve tam olarak bir yıl sonra başlıyor, White Day bayramının arifesinde. Ana karakterler, çok sayıda soruyla ayrılan karmaşık bir soruşturmayı tamamlamak için okula geri dönüyorlar. Ancak okulu cehennem gibi bir yere dönüştürecek yeni bir kabusun onları beklediğini bilmiyorlar. Obsesif polis memurları ve ölümcül doğaüstü olaylarla dolu binada mahsur kalacaklar ve onları öldürmeye çalışacaklar. Şimdi hayatta kalmak için savaşmak ve yıllar önceki sırrı çözmeye çalışmak zorunda kalacaklar.