F1 2020 Artık PS4 ve Xbox One'da Ücretsiz Deneme Süresine Sahip

F1 2020 Artık PS4 ve Xbox One'da Ücretsiz Deneme Süresine Sahip

F1 2020, PS4 ve Xbox One'daki oyuncuların oyunu satın almadan önce deneyimleyebilecekleri ücretsiz bir deneme sürümü yayınladı. Deneme sürümü, oyunun birkaç modunu, parkurlarını ve bölünmüş ekran seçeneklerini test etmenizi sağlıyor.

Yayınlanan bu ücretsiz deneme sürümü, Avusturya Red Bull Ring pistinde iki oyunculu bölünmüş ekran seçeneği sunuyor ve oyuncuların simülsayonun bu test pistinde kullanımını denemelerine ve birbirlerine karşı yarışmalarına izin veriyor. Burada ayrıca, daha kolay direksiyon hakimiyeti sağlayan ve düzensiz viraj alma veya çim üzerinde sürüş için daha az ceza sağlayan “rahat” kullanım modunu deneyebilirsiniz. Bu mod, bunun gibi oyunların simülasyon yönleriyle mücadele eden oyunculara yöneliktir.

My Team modu da denemede bulunuyor. Oyuncular bir takım ve takım arkadaşı seçebilir ve ardından sezonun açılış hafta sonu boyunca yarışabilir. Bu yarış sizi Melbourne'e götürür ve eğer iyi giderseniz ve oyunu satın alırsanız geri kalanına tam sürüm oyunda da devam edebilirsiniz.

Kariyer modu deneme sürümün de yer almıyor ve çevrimiçi yarışları da deneyimleyemezsiniz

Tam sürüm F1 2020 ise orijinal F1 2020'deki 22 pistin tamamını içeriyor.