Fall Guys 2.Sezon, Banner Stilleri ve Takma Adlarla Daha Fazla Özelleştirme Seçeneği Ekleyecek

Fall Guys 2.Sezon, Banner Stilleri ve Takma Adlarla Daha Fazla Özelleştirme Seçeneği Ekleyecek

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Fall Guys, yenilikler almaya devam ediyor. Her geçen gün oyuncu kitlesini hızla arttıran oyun, Season 2'de oyuncuları memnun etmeyi planlıyor.

Geliştirici Mediatonic, Fall Guys Season 2'nin oyunculara profillerini özelleştirmeleri için daha fazla seçenek sunacaklarını açıkladı.

Bir sonraki sezonda popüler şiddet içermeyen battle royale oyununa gelecek olan birkaç yeni özellik var ve Mediatonic, uzun zaman sonra oyuna gelecek yeniliklerle ilgili yeni detaylar vermeye başladı.

Fall Guys Twitter hesabı, Sezon 2'den itibaren başlıkta görünecek olan isim bölgelerini ve unvanları gösterdi ve her ikisi de Özelleştirici menününün “Arayüz” sekmesi altnda gruplanacak.

 

'Banner Stili” için çeşitli farklı tasarımlar arasından seçim yapabileceksiniz. Şimdiye kadar gösterilen seçenekler arasında bir dilim pizza, bir bayrak ve bir taç var.

Fall Guys Season 2 ayrıca oyuna, partiye katıldığınız herhangi bir kişiyle bir sonraki maçınıza “düşme” yeteneği de dahil olmak üzere birkaç küçük güncelleme ekleyecek.

Sezon ayrıca bir 'Ortaçap fantezisi' teması taşıyacak ve geliştirici, ilerleme ödülleri ile %600 daha fazla altın taç alabileceğinizi doğruladı. Fall Guys Season 2 önümüzdeki hafta başlayacak.