Fall Guys 2. Sezon: İşte Yenilikler

Fall Guys 2. Sezon: İşte Yenilikler

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Fall Guys, yakın zaman da daha fazla ilgi çekecek yenilikler alabilir. Oyunun geliştirici şirketi Mediatonic, Gamescom Opening Night Live 2020 sırasında orijinal olarak ortaçağ temalı yeni mini oyunlar ve kostümleri tanıttı.

Balta dolu bir parkur olan Knight Fever, ortaya çıkan ilk mini oyun oldu. Bitiş çizgisine ulaşmak içi oyuncuların sivri uçlu tomruklar üzerinde denge kurmaları ve 'Thicc Bonkus' adlı yeni bir engelden kaçmaları gerekiyor. Tüm bu yenilikler Sezon 1'den itibaren her şeyi içeren düzenli bir oyun rotasına katılacak. Yeni sezon 8 Ekim'de başlayacak.

Mediatonic, oyuna uzun zamandır beklenen birçok özelliği getirmeyi planlıyor. Stüdyoda bir kostüm dağıtıcısı, özel isim plakaları, ekip arkadaşlarının düştüğünü gösteren yükleme ekranları ve ödül olarak daha fazla taç veren bir parkur sergilendi. Ayrıca Mediatonic, önemli bir soruna el atarak kafa karışıklığını önlemek için aynı takımda bulunan oyuncuların renklerini daha belirgin hale getirdi.

2. Sezon için eşya dükkanı ve parkurlar aracılığıyla şövalye büyücü, cadı, viking ve ejderha gibi yeni kostümlerde eklenecek.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Ağustos ayında Fall Guys tasarımcısı Joe Walsh, Talk Guys sırasında yaptığı bir konuşmada 2. sezona yönelik çeşitli bilgiler vermişti. Mediatonic'in gelecek sezonların 2. Sezondaki ortaçağ temasına benzer temalar sahip olmasını istediğinden bahsetti.