Fall Guys, Şimdiye Kadarki En Çok İndirilen PS Plus Oyunu Olarak Guinness Dünya Rekoru Kırdı

Fall Guys, Şimdiye Kadarki En Çok İndirilen PS Plus Oyunu Olarak Guinness Dünya Rekoru Kırdı

Devolver Digital Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan çevrimiçi olarak oynanan çok oyunculu bir video oyunu olan Fall Guys, PC ve PlayStation için 16 Mayıs 2018'de E3'te ilan edildi ve 31 Temmuz 2020'de piyasaya sürüldü. Unity motoru kullanılan oyunda oynanış mekanikleri gayet eğlenceli ve bir o kadarda sinir bozucu. 

Platform oluşturma ve oyun şovu tarzı battle royale formatının eğlenceli karışımı hakkında kulaktan kulağa yayılması uzun sürmedi ve piyasadaki en popüler çok oyunculu oyunlardan biri haline geldi.  

Sony, yaptığı açıklama ile Fall Guys'ın PS Plus üzerinden şu ana kadar en çok indirilen oyun olduğunu açıkladı. Elbette bunda oyunun PS Plus üzerinde tamamen ücretsiz olmasının da etkisi büyük. Arkadaşlarıyla beraber biraz eğlenceli vakit geçirmek isteyen PlayStation Plus aboneleri şu sıra hemen bu oyunu indirebiliyor.

Fall Guys: Ultimate Knockout, Guinness Dünya Rekorları tarafından onaylandı ve ödül, yıllık rekor kitabının 2022 baskısının sayfalarında ölümsüzleştirildi. Ne yazık ki, indirme sayısı açıklanamadığ için belirtemiyoruz fakat oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz.