Suicide Squad 2 Yönetmeni Belli Oldu

Suicide Squad 2 Yönetmeni Belli Oldu

Suicide Squad 2

Suicide Squad 2

Mel Gibson‘ın süpervizör serisini yönetebileceği söylentileri geldi, DC’nin ilk tercihi The Shallows‘dan Jaume Collet-Serra oldu ama filmi yönetmeyi kabul etmedi. Bununla birlikte, şimdi Gavin O’Connor‘un filmi yöneteceği bildirildi. 

Son başvuru tarihine göre, O’Connor iş için nihai görüşmelerde. Son olarak, Ben Affleck‘in baş rolünü oynadığı ve dünya çapındaki gişelerde 155 milyon dolar kazanan The Accountant adlı filmin yönetmenliğini yapmıştı. O’Connor, görünüşe göre Suicide Squad 2‘nin senaryosunu da yazacak. 

Ric Flag’ı oynayan aktör Joel Kinnaman, Suicide Squad 2’nin henüz onaylanmış bir yayın tarihi bulunmamasına rağmen, filmin 2018 Haziran ayında çekime başlayacağını söyledi. 

David Ayer ilk Suicide Squad‘ı yönetti ve daha sonra DC evreninin kadın denetimcilerine odaklanacak olan Gotham City Sirens adında bir spinoff ile ilişkilendirildi. Bununla birlikte, bu film, DC’nin SDCC’de ilan ettiği başlıklardan değil. Son zamanlarda filmin yerini, Joker ve Harley Quinn‘i ele alacak yeni bir filmin alacağı bildirildi. İzleme Kuruluna göre, Ayer artık DC’deki herhangi bir projeyle ilgilenmiyor. 

İlgili haberlerde DC‘de ikinci bir Joker filmi de var. Bu film, efsanevi yönetmen Martin Scorsese’nin potansiyel bir yapımcı olacağı Joker’in bir başlangıç hikayesi olacak. Geçtiğimiz hafta, stüdyo baş rolde Leonardo DiCaprio görmeye hevesli olduğunu bildirdi.